Follow us

Αυτή η καμπαρντίνα από τη Zara κοστίζει 49,95€ και είναι το ιδανικό outerwear του φθινοπώρου

Ένα κομμάτι που θα φορέσεις όσο λίγα και θα κρατήσεις για χρόνια στη συλλογή σου.

BLU_A97826689 Splash News/ Ideal Image

Είναι το κατάλληλο κομμάτι για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου και προσθέτει μια λονδρέζικη χάρη στα ντυσίματά μας από το πρωί ως το βράδυ. Η καμπαρντίνα είναι το κομψό πανωφόρι που δημιούργησε ο οίκος Burberry το 1879 και έκτοτε αποτελεί ένα fashion staple που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή χάρη στον versatile χαρακτήρα του.

Αυτό το φθινόπωρο, η καμπαρντίνα επανέρχεται για τα καλά στις τάσεις, με κυρίαρχες αποχρώσεις να είναι όχι μόνο το παραδοσιακό μπεζ, το χακί και το καφέ, αλλά και το μοδάτο και κομψό burgundy ή το σκούρο πράσινο.

Ως προς το πατρόν της, η καμπαρντίνα διατηρεί φυσικά τις κλασικές γραμμές της αλλά και επανασυστήνεται με κοντά μανίκια ή και μήκος γενικότερα για την απαραίτητη ανανέωσή της.

Τέλος, η βαμβακερή υφή παραμένει ιδανική επιλογή υφάσματος, ενώ για πιο αναβαθμισμένες εμφανίσεις με στιλ και πιο επίσημο χαρακτήρα προτείνεται η σατινέ υφή και το ποιοτικό δέρμα.

Αν λοιπόν αναζητάς την καμπαρντίνα στην οποία θα επενδύσεις αυτό το φθινόπωρο, η Zara έχει μια ιδανική πρόταση στην άκρως δελεαστική τιμή των 49,95€. Σε ανοιχτό καμηλό και σε κοντό μήκος, θα ταιριάξει ιδανικά με καθημερινά denim looks και θα αναβαθμίσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Δες την καμπαρντίνα της Zara που αξίζει να αγοράσεις αυτή τη σεζόν

Αυτή η καμπαρντίνα από τη Zara κοστίζει 49,95€ και είναι το ιδανικό outerwear του φθινοπώρου

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ