Follow us

Yamamay | Μία "Intimate Conversation" με την Clara Soccini

Η Yamamay επιλέγει την Ιταλίδα τραγουδοποιό και ηθοποιό ως πρέσβειρα της συλλογής της Φθινόπωρο 2024.

Yamamay | Μία 'Intimate Conversation' με την Clara Soccini Courtesy of Yamamay

Δαντέλα, τούλι και crisscross λεπτομέρειες, sexy bodysuits και κεντημένα φλοράλ: οι νέες σειρές από εσώρουχα, lingerie και κορμάκια της συλλογής Φθινόπωρο 2024 που προτείνει η Yamamay υπόσχονται ακαταμάχητο αισθησιασμό, μεγάλη ευελιξία και μοντέρνα κομψότητα σε κάθε στιγμή στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Η Yamamay επιλέγει ένα φρέσκο πρόσωπο, που εκπροσωπεί όλη αυτή τη δυναμική που απαιτεί το ξεκίνημα μίας νέας σεζόν, και την κάνει πρέσβειρα της συλλογής με τίτλο "Intimate Conversation" και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της: την Clara Soccini.

Η Clara Soccini, γνωστή καλλιτεχνικά ως Clara, είναι η Ιταλίδα τραγουδοποιός και ηθοποιός που μάγεψε το κοινό του μουσικού Φεστιβάλ του Sanremo με το τραγούδι "Diamanti Grezzi". Ένα από τα πιο λαμπερά ανερχόμενα ταλέντα της Ιταλίας, η Clara ήταν ανάμεσα στους ερμηνευτές που η Yamamay και η Carpisa επέλεξαν για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους τους στο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσαν στο Κάπρι τον Ιούνιο. Η Clara ήταν, επίσης, το πρόσωπο του καλοκαιριού storytelling της Yamamay και τώρα ανοίγει μία νέα "προσωπική συζήτηση" με το αγαπημένο της brand.

Yamamay | Μία "Intimate Conversation" με την Clara Soccini

"Προτείναμε να εμφανιστεί η Clara στο πάρτι μας για την έναρξη του καλοκαιριού στο Κάπρι, επειδή πιστεύαμε ότι το μουσικό της στιλ ταίριαζε με τη διάθεση που θέλαμε να δημιουργήσουμε για τη βραδιά. Η Clara ήταν η γυναικεία φωνή της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας εμφανίστηκαν επίσης ο Peppino di Capri και ο Geolier. Είναι ένα ταλαντούχο, πολύ θηλυκό κορίτσι με απλό και φυσικό αισθησιασμό, γι' αυτό και της ζητήσαμε στη συνέχεια να ποζάρει για την καμπάνια μας για το φθινόπωρο 2024", δήλωσε ο Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος Yamamay.

H καμπάνια της συλλογής Yamamay Φθινόπωρο 2024

H συλλογή με τίτλο "Intimate Conversation" της Yamamay για το Φθινόπωρο 2024 αποτελείται από εσώρουχα, lingerie και bodysuits, που ξεχωρίζουν με το μοναδικό τους σχεδιασμό. Η καμπάνια που συνοδεύει τη συλλογή φωτογραφήθηκε από τον διάσημο Ιταλό φωτογράφο Giampaolo Sgura και η Clara ποζάρει φορώντας τα κομμάτια της συλλογής που αποτίει φόρο τιμής σε Haute Couture ενδύματα της δεκαετίας του 1990, τα οποία έγιναν iconic χάρη στα διάσημα supermodels που τα φόρεσαν.

"Η πρώτη μου συνεργασία με τη Yamamay έγινε κατά τη διάρκεια των αρχικών μου χρόνων ως μοντέλο, όταν άρχισα να δημοσιεύω τα πρώτα μου τραγούδια, τα οποία τότε αποκαλούσα "ξεσπάσματα”. Είμαι ευγνώμων που πίστεψαν σε μένα όλα αυτά τα χρόνια, και ήταν ευχάριστο και πολύ διασκεδαστικό να συνεργαστούμε ξανά, τώρα που έχουμε μεγαλώσει περισσότερο. Είμαι περήφανη που συμμετείχα σε αυτή την καμπάνια που αντιπροσωπεύει μερικές από τις ιδιότητες που εγώ η ίδια προσπαθώ να εκδηλώνω καθημερινά μέσα από αυτά που φοράω: ένα στιλ που είναι λαμπερό, αλλά φυσικό και πάντα αριστοκρατικό", δήλωσε η Clara Soccini.

YAMAMAY_CLARA

Οι σειρές της νέας συλλογής που φοράει η Clara

Τhe bodysuit collection: Η must - have της Yamamay για το Φθινόπωρο 2024 υπόσχεται επίκαιρο στιλ, σύγχρονη αισθητική, ευελιξία και άνεση για όλες τις γυναίκες. Πέντε λαμπερά και ευπροσάρμοστα κομμάτια γίνονται "κλειδιά" στο καθημερινό σου ντύσιμο: Οι 4 διαφορετικοί τύποι bodysuits που περιλαμβάνει η σειρά μπορούν να συνδυαστούν με μακριά παντελόνια, σατέν σορτς και τζιν ανάλογα με την περίσταση εξασφαλίζοντας στο look σου νότες κομψότητας. Η σειρά περιλαμβάνει και μια μακριά, εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα από τεχνικό ύφασμα interlock, που θα απογειώσει το θηλυκό sporty στιλ σου.

YAMAMAY_CLARA
YAMAMAY_CLARA

Elaine: Ο αισθησιασμός και το sexiness συντονίζονται με το απόλυτο σ' αυτή τη σειρά. Δαντέλα, τούλι και διαγώνιες λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα εσώρουχα που φιλοξενεί και θα κάνουν ακαταμάχητη κάθε προσωπική σου στιγμή. Σ' αυτή θα ανακαλύψεις balconette σουτιέν με αποσπώμενη λεπτομέρεια choker, push-up με μαλακό cup, τριγωνικό σουτιέν, brazilian σλιπ και στρινγκ. Ακόμα, περιλαμβάνει ένα ψηλόμεσο brazilian body, ένα σατέν τοπ από δαντέλα και βισκόζη με δαντελένιο culotte, ένα δαντελένιο κιμονό με σατέν ζώνη κι ένα κομψό μπολερό από δαντέλα.

YAMAMAY_CLARA
YAMAMAY_CLARA

Aurea: Η σειρά ξεχωρίζει για τα κεντητά floral lurex, διακοσμημένα με αξεσουάρ ροζ χρυσού. Σε ουδέτερα χρώματα που αναδεικνύουν την επιδερμίδα, περιλαμβάνει ένα balconette χωρίς επένδυση για φυσική στήριξη, ένα bralette, ιδανικό για να φορεθεί κάτω από σακάκι, κι ένα push-up σουτιέν. Η σειρά συμπληρώνεται είτε με brazilian slip είτε με string.

YAMAMAY_CLARA

Leopard: Η Yamamay υποδέχεται το φετινό trend του leopard μοτίβου με εσώρουχα και lingerie από animal printed δαντέλα σε μοναδικά και σέξι σχέδια.

YAMAMAY_CLARA

Moonlight: Μια κομψή και εκλεπτυσμένη σειρά δαντέλας, με καλαίσθητο σχεδιασμό από ανάγλυφα λουλούδια. Το χρώμα αμυγδάλου, που υιοθετεί η σειρά, προσδίδει στα εσώρουχα φρεσκάδα και ζωντάνια. Τα ασορτί κουμπιά στο μπουστιέ χαρίζουν μια έξτρα πινελιά κομψότητας.

YAMAMAY_CLARA

Hazard: Μία από τις αισθησιακές σειρές της φθινοπωρινής συλλογής της Yamamay που σχεδιάστηκε σε χρώμα αμέθυστου. Τα κομμάτια έχουν εμπλουτιστεί με ένα φλοράλ, ελαφρύ και διαφανές βολάν, ένα χρυσό αξεσουάρ κοσμεί τα σουτιέν carioca, ενώ τη σειρά συμπληρώνουν το body suit με ελαφριά επένδυση, το halter balconette σουτιέν, το push up, το brazilian και το στρινγκ.

YAMAMAY_CLARA

Δες το βίντεο της καμπάνιας

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

  • ΑΘΗΝΑ: Ερμού 18 – 2103312985 | ΜΑΡΟΥΣΙ: The Mall Athens: Α. Παπανδρέου 35 - 2106300166
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σωτήρος Διός 30 –2104121308 | ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Κων/νου Παλαιολόγου 5 - 2109335205
  • ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Ταξιαρχών 62 –2104954040 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιµισκή 97–2310231438
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μιχαήλ Αγγέλου 8-10 –2651025257 | ΧΑΝΙΑ: Χατζημιχάλη Γιάνναρη 46 - 2821053007
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δαιδάλου3 – 2810282120 | ΡΕΘΥΜΝΟ : Αρκαδίου 212 -2831028230
  • ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Ερμού 95–2251048705 | ΚΕΡΚΥΡΑ: Λεωφ. Αλεξάνδρας 35 - 2661026769
  • ΧΙΟΣ: Απλωταριάς 25–2271080130 | ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Κοσμά Αιτωλού 9, Αργοστόλι - 2671022007
  • ΠΑΡΟΣ - ΠΑΡΟΙΚΙΑ: Yamamay Beach, Λοχ. Γ. Γράβαρη 3, Παροικιά - 2284027611
  • ΡΟΔΟΣ: Γρηγορίου Λαμπράκη 47–2241601073 | ΝΑΥΠΛΙΟ: Άργους 31-2752023045

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ