Follow us

8 every day τσάντες που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου αυτό το φθινόπωρο

Τσάντες που θα κρατήσεις στο γραφείο και τις απογευματινές σου εμφανίσεις, για άνεση και στιλ που ξεχωρίζει.

BLU_A34133926 Splash News/ Ideal Image

Πολύωρα meetings, υποχρεώσεις που σε θέλουν έξω από το πρωί ως αργά το απόγευμα και μια απαιτητική καθημερινότητα στην οποία χρειάζεσαι μαζί σου μια σειρά από αντικείμενα που θα την κάνουν ευκολότερη. Σύμμαχος γι΄αυτό δεν είναι άλλη από την oversized every day τσάντα σου, που σε συντροφεύει από τη στιγμή που αφήνεις το σπίτι, μέχρι εκείνη την ώρα της επιστροφής μετά την ολοκλήρωση ακόμη μιας full ημέρας.

Γιατί λοιπόν να μην ανανεώσεις αυτή τη σεζόν την καθημερινή σου τσάντα, που χωράει μέσα τα απαραίτητα προσωπικά σου αντικείμενα, έγγραφα της δουλειάς σου, ακόμη και τα healthy snacks που θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Όλα αυτά χωρίς φυσικά να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου και πάντα με ένα fashion sense που σε θέλει ενήμερη για όλες τις τάσεις.

Αυτό το φθινόπωρο, επένδυσε σε versatile τσάντες υψηλής ποιότητας, σε χρώματα που ταιριάζουν στα καθημερινά σου looks, αλλά και σε πιο ανατρεπτικές επιλογές για ένα splash of colour σε ένα κατά τα άλλα "ήσυχο” ντύσιμο. Σκέψου δηλαδή χρώματα όπως το ταμπά ή το κλασικό μαύρο, αλλά και ένα μοδάτο burgundy ή ένα burnt orange που ταιριάζει στο φθινόπωρο και το vibe του.

Ακολουθούν μερικές επιλογές για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου.

Editor's choice

Τσάντα σάκος με μεταλλικές λεπτομέρειες, Zara

Τσάντα με φερμουάρ και τρουκ, Bershka

Shopping Bag Loto V2, Carpisa

Tσάντα hobo με λουράκι με πλεκτό σχέδιο και μεταλλικό λογότυπο, Suri Frey

Τσάντα χειρός Tullia, Carpisa

Τσάντα σε πορτοκαλί απόχρωση, Benetton

Τσάντα ώμου, Nolah

Τσάντα ώμου, Answear Lab

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ