Follow us

Kate Middleton | Το denim φόρεμα των 40 ευρώ που επέλεξε η πριγκίπισσα για την ανακοίνωση του τερματισμού της θεραπείας της για τον καρκίνο

Η εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας απέπνεε αισιοδοξία και earthy vibes, όσο η ίδια ανακοίνωνε δημόσια την ολοκλήρωση της θεραπείας της.

Kate Middleton Instagram

Με ένα συγκινητικό βίντεο που γυρίστηκε στο Norfolk του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών της για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Σε αυτό, η ίδια αναφέρθηκε στα συναισθήματα που βίωσε κατά τη μεγάλη περιπέτεια για την υγεία της, με την οικογένειά της να εμφανίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του κλιπ περιτριγυρίζοντάς την με αγάπη.

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας στο Instagram, με τα χαρμόσυνα νέα να κάνουν τον γύρο του κόσμου από το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης

Η Kate Middleton επέλεξε για την εμφάνισή της στο βίντεο ένα κομψό floral φόρεμα της εταιρεία Veronica Beard, το οποίο και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως sold-out. Η πριγκίπισσα συνδύασε το ρούχο με τα αγαπημένα της Veja sneakers (που έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν), ενώ στο λαιμό της φόρεσε το Midnight Moon μεταγιόν του brand Daniella Draper, με χαραγμένα τα αρχικά των τριών παιδιών της. Επιπλέον, η Kate φόρεσε κρεμαστά σκουλαρίκια της εταιρείας Kiki McDonough, διακοσμημένα με πράσινο αμέθυστο.

Δείτε το look της Kate Middleton

Στο ίδιο βίντεο, ωστόσο, έκλεψε την παράσταση η άλλη ενδυματολογική εμφάνιση της πριγκίπισσας, η οποία επέλεξε ένα casual αλλά chic φόρεμα από denim ύφασμα, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Συγκεκριμένα, η Kate διάλεξε ένα jean φόρεμα από το online brand Roman, το οποίο κοστίζει αυτήν την περίοδο με έκπτωση μόλις 35 λίρες Αγγλίας ή 41,5 ευρώ.

Η denim επιλογή της Kate Middleton

Η εν λόγω denim επιλογή είναι ιδανική για το βρετανικό καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου γυρίστηκε το βίντεο, ενώ αποτελεί ένα staple και για τους φθινοπωρινούς μήνες, φορεμένο με πλεκτή ζακέτα και ένα άνετο jacket. Αυτός είναι και ο λόγος που το κομμάτι φαίνεται πως εξαντλείται με ταχύτατους ρυθμούς από το online κατάστημα της εταιρείας.

Η Kate προβλέπεται να πραγματοποιήσει μια σειρά περιορισμένων δημόσιων εμφανίσεων μέχρι το τέλος του χρόνου, όσο η ίδια αναρρώνει ακόμη από τον καρκίνο. Αναμένουμε περισσότερες εμφανίσεις της που θα αποπνέουν αντίστοιχη χαρά και αισιοδοξία μπροστά στο επόμενο, cancer free κομμάτι της ζωής της που πλησιάζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ