Follow us

Το maxi μαύρο φόρεμα της Αμαλίας Κωστοπούλου είναι η κομψή επιλογή για τις επίσημες εμφανίσεις του φθινοπώρου

Θα αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα που απέκτησες στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Kostopoulou black dress Instagram @notrealamalia

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας γεμάτος από επίσημες εκδηλώσεις, όπως γάμοι και βαπτίσεις, αλλά και parties για την υποδοχή της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι όσο η θερμοκρασία πέφτει και η διάθεση ξεκινά να ζητά πιο ψυχρές χρωματικές επιλογές που να ταιριάζουν με την εποχή, τα επίσημα ρούχα που καλείσαι να επιλέξεις για αυτές σου τις εμφανίσεις απομακρύνονται για τα καλά από το στιλ των formal ρούχων του καλοκαιριού.

Ιδανικό χρώμα στα occasion dresses αυτής της περιόδου δεν είναι άλλο από το μαύρο, το οποίο όχι απλά συνδυάζεται πανεύκολα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ανατρεπτικά clutches και άλλα αξεσουάρ που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, αλλά αποτελεί μια κομψότατη επιλογή που θα αναδείξει το μαύρισμα που απέκτησες στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Η Αμαλία Κωστοπούλου γνωρίζει τα παραπάνω καλά, γι΄ αυτό και επέλεξε πρόσφατα σε επίσημη εμφάνισή της ένα μαύρο strapless μάξι φόρεμα της εταιρείας Solid & Stripped, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Την εν λόγω επιλογή έκανε σε ταξίδι της στη Σαρδηνία της Ιταλίας, αφήνοντας τα ελαφρώς σπαστά της μαλλιά κάτω με διάθεση για ένα effortless chic look που μας άρεσε πολύ.

Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου

Αν λοιπόν αναζητείς αυτή την περίοδο ένα επίσημο φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις του φθινοπώρου, δοκίμασε να επιλέξεις ένα μαύρο φόρεμα που ταιριάζει για τα καλά στο mood της περιόδου. Ακολουθούν μερικές ιδανικές επιλογές.

Editor’s choice

Αμάνικο εφαρμοστό μίντι, Tommy Hilfiger

Μίντι φόρεμα με κοψίματα, BSB

Strapless, Helmi

Aσύμμετρο με ντραπέ λεπτομέρειες, Mango

Cold-shoulder με λευκό γιακά, Karl Lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ