Follow us

Το tweed σακάκι της Σοφίας Καρβέλα είναι η chic επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτό το φθινόπωρο στις πρωινές σου εμφανίσεις

Ένα κομψό wardrobe staple που θα κρατήσεις πολλά χρόνια.

Karvela Instagram @thesofiakarvela

Με το ιδανικό πανωφόρι για φθινοπωρινές εμφανίσεις με άνεση και στιλ εμφανίστηκε η Σοφία Καρβέλα, η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία ποζάροντας με το εν λόγω κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η αναγνωρισμένη στιλίστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη επέλεξε ένα tweed σακάκι με Chanel vibe, σε ρομαντική ροζ απόχρωση και με φούξια λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με ένα jean παντελόνι σε off-white απόχρωση και λευκό t-shirt. Το look συμπλήρωσε με δερμάτινη ζώνη σε μαύρο χρώμα και με μεταλλική αγκράφα, που πρόσφερε μια πιο ροκ διάθεση για να ισορροπήσει το σύνολο.

Δείτε την εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα

Ένα tweed σακάκι αποτελεί ένα ιδανικό wardrobe staple που θα κρατήσεις πολλά χρόνια και μπορεί να φορεθεί σε πρωινές εμφανίσεις γραφείου, αλλά και σε πιο απογευματινά looks που θέλεις να αποπνέουν chic διάθεση. Συνδυάζεται με καλοραμμένο denim παντελόνι σε mom ή boyfriend fit, με κλασικό cigarette παντελόνι, αλλά και με στενό μονόχρωμο μίντι φόρεμα.

Αυτή τη σεζόν, επένδυσε σε ένα νέο κομμάτι σε αποχρώσεις που μπορείς να συνδυάσεις με ευκολία με τα ρούχα σου, αλλά και σε πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το ροζ και το φιστικί. Ακολουθούν μερικές επιλογές από την αγορά.

Editor’s choice

Mε ανάγλυφη ύφανση, H&M

Χακί tweed σακάκι, Benetton

Ροζ tweed σακάκι, Guess TOSCA

Cropped tweed χακί σακάκι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ