Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται τη νέα σεζόν με floral φόρεμα που κλέβει τις εντυπώσεις

5 φορέματα για να αντιγράψεις το look της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με ένα εντυπωσιακό floral φόρεμα υποδέχθηκε το φθινόπωρο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία φορώντας το. Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα φόρεμα με το εν λόγω μοτίβο σε βαθιά κόκκινη απόχρωση, πιστή στις τάσεις της νέας σεζόν που θέλουν το burgundy να είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ. Ως προς το πατρόν του, αυτό ήταν κρουαζέ σε μίντι μήκος, ιδανικό για όλους του σωματότυπους και τις ηλικίες.

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα floral φόρεμα σε αυτές τις αποχρώσεις είναι ένα ιδανικό transitional piece όσο μπαίνουμε για τα καλά στους φθινοπωρινούς μήνες και μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, αλλά και για after work drinks με μεγάλη ευκολία. Θα το συνδυάσεις ιδανικά με δερμάτινη τσάντα και παπούτσια σε μαύρο ή ταμπά χρώμα, διατηρώντας minimal προσέγγιση ως προς τα συνοδευτικά αξεσουάρ.

Ακολουθούν μερικά κομμάτια σε παρόμοιο στυλ και απόχρωση, που θα ανανεώσουν ιδανικά τη γκαρνταρόμπα σου και θα δώσουν μια εντυπωσιακή θηλυκή πινελιά στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Editor’s choice

Φόρεμα μίνι με σχέδιο φύλλα, Attrattivo

Εμπριμέ μίντι κρουαζέ φόρεμα, BSB

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Φόρεμα εμπριμέ φλοράλ με δέσιμο, Mango

Κιμονό με τύπωμα και κεντήματα, Zara