Follow us

Αυτό το δερμάτινο σακάκι από τη Stradivarius είναι το fashion staple που χρειάζεσαι για μια αναβάθμιση στα looks σου

Το πανωφόρι που θα ταιριάξεις με δεκάδες outfits από το πρωί ως το βράδυ.

BLU_A34624979 Splash News / Ideal Image

Μπορεί οι ζέστες του καλοκαιριού να κρατούν ακόμη καλά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι προσεχώς δεν θα δούμε τη θερμοκρασία να πέφτει στα λογικά για την εποχή επίπεδα, καλώντας μας να ετοιμάσουμε τα πρώτα μας πραγματικά φθινοπωρινά outfits. Σε αυτά πρωταγωνιστές είναι τα ελαφριά πανωφόρια που βγαίνουν επιτέλους από τις ντουλάπες μας και φροντίζουν να μας εξασφαλίσουν την απαραίτητη ζεστασιά, αλλά και στιλ που ξεχωρίζει.

Αν αναζητείς ένα νέο πανωφόρι για αυτή τη σεζόν, που θα συνδυάσεις με δεκάδες outfits από το πρωί ως το βράδυ και που θα σου χαρίσει κομψότητα και άνεση, η fashion επιλογή που μπορείς να κάνεις δεν είναι άλλη από αυτή ενός δερμάτινου blazer ή ενός με όψη δέρματος για να διατηρήσεις το budget σου υπό έλεγχο. Η Stradivarius έχει αυτήν την περίοδο ένα ιδανικό κομμάτι που μπορεί να αποτελέσει wardrobe staple και που θα κρατήσεις για χρόνια.

Ως προς το styling του σακακιού, αυτό μπορεί να φορεθεί ιδανικά με cigarette παντελόνια για ένα στιλάτο office look, αλλά και με μίνι φούστες με πιέτες σε tartan μοτίβο, σε preppy κολεγιακή διάθεση. Το ίδιο κομμάτι μπορεί φυσικά να ολοκληρώσει υπέροχα ένα κλασικό denim look με basic λευκό tank top ή T-shirt ή να χαρίσει μια ροκ διάθεση σε ένα ντύσιμο με dark floral μοτίβο.

Δες το δερμάτινο σακάκι από τη Stradivarius στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν.

Αυτό το δερμάτινο σακάκι από τη Stradivarius είναι το fashion staple που χρειάζεσαι για μια αναβάθμιση στα looks σου
Σακάκι σε όψη δέρματος, Stradivarius

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ