Follow us

Πώς να φορέσεις το leopard trend της σεζόν χωρίς τον κίνδυνο στιλιστικών λαθών

Χρηστικά tips για να μην "σε φορέσει" το τολμηρό print που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν.

BLU_A93347636 Splash News / Ideal Images

Μπορεί να το είδαμε να εισβάλει στα trends χάρη στο ιδιαίτερο "Mob Wife” aesthetic που φορέθηκε πολύ την προηγούμενη σεζόν, το leopard print είναι ωστόσο ένα από τα μοτίβα που θα κυριαρχήσουν και αυτό το φθινόπωρο μέσα από τη σύγχρονη ματιά των designers, που το εξελίσσουν αισθητικά και το κάνουν να ξεχωρίζει χωρίς να φαίνεται καθόλου παλιακό.

Και μπορεί να σου φαίνεται μια συχνά edgy, ακόμα και kitsch επιλογή για να την δοκιμάσεις στις εμφανίσεις σου, το leopard είναι ωστόσο ένα print που αν φορεθεί σωστά μπορεί να αναδείξει ένα look και να σε κάνει να ξεχωρίσεις πραγματικά σε μια σειρά από διαφορετικά στιλ από το preppy μέχρι το πιο ροκ.

Ιδού λοιπόν μερικές συμβουλές για φορέσεις το leopard trend της σεζόν χωρίς τον κίνδυνο στιλιστικών λαθών, τόσο σε βραδινές εμφανίσεις, όσο και σε πιο πρωινά fashionable σύνολα.

Ξεκίνα με baby steps

Για να εντάξεις το leopard trend στις εμφανίσεις σου ξεκίνα με μικρές πινελιές σε ένα σύνολο, όπως ένα μεταξωτό φουλάρι που θα διακοσμήσει μια δερμάτινη tote bag ή μια στέκα για τα μαλλιά ντυμένη με leopard ύφασμα. Θα συνηθίσεις έτσι με baby steps το μοτίβο προτού αγοράσεις ένα πιο bold κομμάτι.

Δοκίμασέ το στη denim εκδοχή του

Οι denim φούστες και τα παντελόνια με leopard μοτίβο σε διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ και του γκρι θα φορεθούν φέτος το φθινόπωρο πολύ και είναι ένα εύκολο κομμάτι που θα συνδυάσεις με ποιοτικά basics όπως ένα λευκό T-shirt ή ένα σκουρόχρωμο πουλόβερ. Φορεμένα με loafers αποπνέουν κομψότητα και στιλ.

Επένδυσε σε καλής ποιότητας υφάσματα

Για να κάνεις το επόμενο βήμα στις εμφανίσεις σου δοκιμάζοντας ένα leopard κομμάτι που καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματός σου, επένδυσε σε ρούχα ραμμένα με πολύ καλής ποιότητας υφάσματα. Ένα μεταξωτό πουκάμισο στο εν λόγω μοτίβο δείχνει πολύ πιο σικ από την αντίστοιχη επιλογή σε πολυεστέρα και μπορεί να αποτελέσει τη lux αγορά που θα πραγματοποιήσεις αυτή τη σεζόν.

Πες "ναι" σε ένα statement κομμάτι

Το leopard είναι από μόνο του statement μοτίβο, όταν όμως φορεθεί μέσα από ένα ρούχο με bold διάθεση μπορεί να απογειώσει μια εμφάνιση. Μια μάξι πλισέ φούστα με το εν λόγω print, ένα φόρεμα σε Α γραμμή με ‘60s διάθεση ή ένα tulle φόρεμα με αέρα από τη δεκαετία του ’90 θα κάνουν τη διαφορά. Για ακόμα πιο glam εμφανίσεις, σκέψου να επενδύσεις σε ένα βραδινό φόρεμα που συνδυάζει τόσο το leopard μοτίβο όσο και τις embellished λεπτομέρειες με κρύσταλλα και πούλιες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ