Follow us

5 ψηλοτάκουνα πέδιλα για τα πρώτα επίσημα events της σεζόν

Πέδιλα που θα αναδείξουν ένα κομψό σύνολο με επίσημη χροιά.

BLU_A85798770 Splash News / Ideal Image

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που παραδοσιακά ξεκινά με μπόλικη όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με κόσμο που έχουμε να δούμε καιρό, ενώ είναι παράλληλα μια περίοδος του χρόνου κατά την οποία πραγματοποιούνται πολλά επίσημα events, όπως γάμοι, βαπτίσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια φεστιβάλ και πολλά εταιρικά gatherings. Σε αυτού του είδους τα events, το μόνο βέβαιο είναι ότι θέλουμε το outfit μας να ξεχωρίζει, κάνοντας την παρουσία μας αισθητή και εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Όμως ένα outfit δεν σημαίνει μόνο ρούχα, αλλά και αξεσουάρ και παπούτσια που θα το υποστηρίξουν σωστά.

Στις επίσημες εκδηλώσεις του φθινοπώρου, τα ιδανικά παπούτσια που μπορείς να επιλέξεις για μια σωστά δομημένη εμφάνιση δεν είναι άλλα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία θα βρεις με διαφορετικό ύψος τακουνιού, υφές που δίνουν ενδιαφέρουσα πνοή στο σύνολό σου, αλλά και στιλ που το μεταμορφώνουν εξίσου.

Αυτό τον Σεπτέμβρη, επένδυσε σε ψηλοτάκουνα πέδιλα που αγκαλιάζουν το leopard trend που θα επικρατήσει στη νέα σεζόν, αλλά και σε burgundy απόχρωση που ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα του φθινοπώρου. Επιπλέον, δοκίμασε τα πιο χοντρά τακούνια με δραματικό ύψος με ‘70s αέρα, αλλά και τα πολύ άνετα kitten heels που θα φορέσεις και σε πρωινές σου εμφανίσεις εξίσου άνετα.

Ακολουθούν 5 ιδανικές επιλογές για τα πρώτα επίσημα events της σεζόν.

Editor’s choice

Με χοντρό τακούνι, Kalogirou

Με leopard print, Carrano

Eξώφτερνο λουστρίνι σε burgundy απόχρωση, Mango

Με kitten heel και μεταλλικές αγκράφες, COS

Με γούνινη λεπτομέρεια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ