Follow us

6 statement φούστες για μια έξτρα δόση glam για το φθινόπωρο

Ιδιαίτερα κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

MixCollage-05-Sep-2024-02-09-PM-2541 Courtesy of Zara

Η έναρξη της σεζόν είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου που παραδοσιακά επενδύουμε σε κλασικά basic κομμάτια που θα μας συνοδεύουν στην καθημερινότητα του γραφείου, του γυμναστηρίου και σε άλλες casual εμφανίσεις, παραμένει όμως ταυτόχρονα και μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες.

Ανάμεσα σε αυτές για το Φθινόπωρο 2024 είναι και οι statement φούστες, κομμάτια που ξεχωρίζουν δηλαδή για τις εντυπωσιακές υφές και τα πατρόν τους, το ανατρεπτικό ύφος τους και το high fashion προφίλ τους, για πιο edgy ντυσίματα με ροκ διάθεση ή για ρομαντικά looks με αέρα Βρετανικής εξοχής άλλων εποχών.

Στα ντεφιλέ των μεγάλων οίκων είδαμε ήδη από την προηγούμενη σεζόν να επιστρέφει η boho ρομαντική διάθεση σε οίκους όπως η Chloé, ενώ μεγάλη τάση προβλέπεται να είναι και αυτή των bubble skirts, που είδαμε σε συλλογές όπως αυτές του Aaron Esh. Τα απλικαρισμένα πούπουλα αγάπησε επίσης ο οίκος Tove, ενώ στον οίκο 16Arlington είδαμε να επικρατούν τα sequins σε midi και ασύμμετρες φούστες με ‘70s glam διάθεση.

Αν λοιπόν αναζητάς ένα κομμάτι που θα ανανεώσει δημιουργικά τη γκαρνταρόμπα σου και θα αποτελέσει κομβικό στοιχείο για looks που κάνουν τη διαφορά, αναζήτησε φέτος statement φούστες όπως οι παραπάνω, αλλά και σε foil υφή, μοδάτο leopard που συνεχίζει την τάση του "Mob Wife” aesthetic και σε ανατρεπτικά πατρόν που δεν συνηθίζεις στην καθημερινότητά σου. Ακολουθούν μερικές εντυπωσιακές επιλογές.

Editor’s choice

Leopard φούστα με σκίσιμο, Helmi

Μίντι φούστα με κεντημένες πούλιες και χάντρες, Zara

Mίντι πλισέ φούστα foil, BSB

Μάξι φούστα με βολάν από τούλι, Answear Lab

Φούστα από δαντέλα, Sisley

Balloon μάξι φούστα, COS

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ