Follow us

Το φλογερό κόκκινο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου σου δίνει έμπνευση για το τι να φορέσεις σε ένα date night

6 φορέματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου σε ένα ραντεβού.

KatKen red Instragram@katken85

Υπάρχει ένα χρώμα που είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με τον έρωτα και το πάθος και που αποπνέει ταυτόχρονα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση εκεί που τη χρειάζεσαι περισσότερο. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που σπάνια τολμάμε, όμως θα έπρεπε να δοκιμάζουμε περισσότερο στις εμφανίσεις μας, ιδιαίτερα εκείνες στις οποίες κυριαρχούν τα θετικά και γεμάτα ένταση συναισθήματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει τα παραπάνω καλά και πολύ συχνά επιλέγει το κόκκινο για τις επίσημες εμφανίσεις της, κάθε φορά που θέλει να ξεχωρίσει. Πόσο μάλλον εκείνες τις στιγμές που θέλει να βγει και να δηλώσει πόσο ερωτευμένη είναι, όπως και αυτήν την περίοδο της ζωής της. Έτσι λοιπόν χθες, η δημοφιλής παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό μάξι σατέν φόρεμα σε φλογερή απόχρωση του κόκκινου, συνδυάζοντάς το μάλιστα με playful γόβες σε leopard μοτίβο. Χαλαρό σινιόν για τα μαλλιά της, κλασικό red lip να ξεχωρίζει ως επιλογή στο μακιγιάζ της, χρυσά σκουλαρίκια και να μια πραγματικά chic και ταυτόχρονα bold εμφάνιση που μας άρεσε πολύ!

Η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσθέτοντας μάλιστα στη λεζάντα τη φράση "Loving him was… red", μοιράζοντας τα συναισθήματά της με τις followers της.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσεις κι εσύ την ίδια απόχρωση σε ένα επόμενο date night, την κατάλληλη δυνατή περίσταση για να ξεχωρίσεις στα κόκκινα; Ακολουθούν έξι επιλογές που μας αρέσουν πολύ και που ταιριάζουν σε πιο επίσημα ραντεβού, αλλά και σε αυτά που θα βρεθείτε για έναν απογευματινό καφέ.

Editor’s choice

Φόρεμα cut-out με φουσκωτά μανίκια, Attrattivo

Μακρύ φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη, Bershka

Μακρύ φόρεμα με cut-out λεπτομέρεια, Zara

Ντραπέ εφαρμοστό φόρεμα, H&M

Φόρεμα ασύμμετρο με σούρες, Mango

Μίντι φόρεμα με ντεγκραντέ σχέδιο, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ