5 άκρως φθινοπωρινά looks για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

...ή διαφορετικά πώς θα αντιμετωπίσεις τις "δεν ξέρω τι να φορέσω" ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το συναίσθημα "δεν ξέρω τι να φορέσω" είναι γνωστό σε όλες μας. Είναι κάποιες ημέρες που η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να έχει εξαφανιστεί. Για αυτές τις περιστάσεις χρειάζεται απλώς να γνωρίζεις κάποιες απλές στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Να είσαι κομψή και προσεγμένη στη διάρκεια της ημέρας.

-1 Ένας εύκολος τρόπος για να ντυθείς κομψά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολύ χρόνο μπροστά στη ντουλάπα είναι να δημιουργήσεις μονοχρωματικά σύνολα. Όλες μας έχουμε στη συλλογή μας κάποια κομμάτια στην αγαπημένη μας απόχρωση. Μπορεί να είναι το μαύρο, το καφέ, το γκρι, το μπλε ή οποίο άλλο χρώμα αγαπάς να φοράς εσύ. Τις ημέρες που δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για styling, προτείνουμε να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό σύνολο σε αυτό το χρώμα. Το αποτέλεσμα θα έχει ένα "προσπάθησα αρκετά για αυτό το look" vibe και εσύ θα ξεχωρίσεις με το στιλ σου, όπου κι αν βρεθείς.

-2 Η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο είναι μία καλή ευκαιρία για να πειραματιστείς με το στιλ σου, συνδυάζοντας κομμάτια από τις δύο εποχές. Ωστόσο, χρειάζεται να το κάνεις σωστά, ώστε να μην δείχνει αλλόκοτο το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα τοπ με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες ή τα sneakers. Η "καλοκαιρινή" πινελιά μπορεί να είναι η ψάθινη τσάντα.

-3 Εάν είσαι pro fashionista μπορείς να δημιουργήσεις πολύ κομψές και ιδιαίτερες εμφανίσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά basic κομμάτια σε ένα outfit. Για παράδειγμα, το γαλάζιο πουκάμισο του συντρόφου σου με ένα λευκό παντελόνι και ένα καρό σακάκι. Όλα τους είναι διαχρονικά κομμάτια, ο συνδυασμός των οποίων είναι πολύ cool και πάντα επίκαιρος.

-4 Εάν είσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου και θέλεις να την εμπλουτίσεις με κομμάτια που θα σε βοηθούν να δημιουργήσεις elevated εμφανίσεις, τότε σίγουρα χρειάζεσαι μία τζιν βερμούδα. Θα τη φορέσεις ακριβώς όπως και το αγαπημένο σου τζιν, συνδυάζεται με τα πάντα, είναι ιδανική για τη μεταβατική περίοδο, ενώ τα looks σου πρόκειται να είναι εντυπωσιακά.

-5 Εκτός από τον συνδυασμό "λευκό τοπ με τζιν παντελόνι", το κοστούμι είναι επίσης μία πρακτική και κομψή επιλογή. Προτίμησε ένα κοστούμι σε ουδέτερη απόχρωση σε μπεζ, μαύρη ή μπλε απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα με διάφορα αξεσουάρ.

Διαβάστε Επίσης