Follow us

Silk pyjamas | Η Τόνια Σωτηροπούλου φορά το κομψό σετ που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Η προσιτή πολυτελής επένδυση που χρειάζεσαι για άνεση και στιλ στον ύπνο.

6Z3A2737 NDP

Μπορεί συνήθως η συλλογή μας από πιτζάμες να αποτελείται από παλιά T-shirts, φόρμες και μαλακά φούτερ που δεν φοράμε πια, είναι ωστόσο σίγουρο πως κάθε φορά που την ανανεώνουμε με πιο πολυτελή κομμάτια η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη. Επιπλέον, η ποιότητα του ύπνου μας αναβαθμίζεται αισθητά από την επαφή του δέρματός μας με υψηλής ποιότητας υφάσματα που προσφέρουν άνεση και το αφήνουν να αναπνέει σωστά τις ώρες που αναπαυόμαστε.

Αν λοιπόν με την έναρξη της νέας σεζόν διατηρείς σαν παράδοση την αγορά νέων κομματιών για τη συλλογή σου, που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σου και θα σου προσφέρουν καλύτερης ποιότητας ξεκούραση και επιπλέον πόντους στιλ, η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε πρόσφατα ένα κομψό σετ πιτζάμες που μπορεί να αποτελέσει το it sleep item αυτής της περιόδου.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα κλασικό σετ από μετάξι της εταιρείας Intimissimi, το οποίο αποτελείται από πουκάμισο με κοντά μανίκια και κοντό σορτσάκι. Το σετ σε ανδρική γραμμή προσφέρει την απόλυτη άνεση κινήσεων, δεν χάνει ωστόσο ούτε στο ελάχιστο τον θηλυκό του αέρα χάρη στην ονειρεμένη υφή του μεταξιού, αλλά και σε λεπτομέρειες όπως τα κουμπιά με επένδυση από το ίδιο ύφασμα.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφία στην οποία φορά το κομψό σετ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας χάρισε έμπνευση ώστε να ανανεώσουμε κι εμείς τη συλλογή μας με ένα staple σετ που αποπνέει χάρη και πολυτέλεια.

Δείτε την εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Θα βρεις το σετ εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ