Follow us

Η Έλλη Στάη και η Μάρα Ζαχαρέα με Zeus + Dione outfits στο Καλλιμάρμαρο

Οι εμφανίσεις των δύο κυριών σε συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο και το έργο του.

MissBloom TEAM
Έλλη Σταη NDP

Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή, αφού πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία του "Όλοι μαζί μπορούμε" που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό, Λευτέρη Παπαδόπουλο. Η εν λόγω συναυλία ήταν ένα αφιέρωμα στην καριέρα του στιχουργού, την οποία παρακολούθησαν περισσότερο από 35.000 θεατές. Η συναυλία είχε ως τίτλο "Λευτέρης Παπαδόπουλος, όλοι σε φώναζαν αρχηγό" και συμμετείχαν αφιλοκερδώς πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν αυτή την τόσο ξεχωριστή συναυλία ήταν η Μάρα Ζαχαρέα και η Έλλη Στάη, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Το look της Μάρας Ζαχαρέα

Για την εν λόγω περίσταση, η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε να φορέσει ένα twin set, που φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Zeus + Dione. Πιο συγκεκριμένα, το σύνολό της αποτελείται από αμάνικο εμπριμέ πουκάμισο σε λευκό χρώμα με μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκές εσπαντρίγιες και μία τσάντα ώμου σε ανοιχτή ροζ απόχρωση.

Τα twin sets ή co-ords είναι ένας κομψός τρόπος για να ντυθείς κομψά σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαίτερα το styling, αρκεί να προσθέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η Έλλη Στάη και η Μάρα Ζαχαρέα με Zeus + Dione outfits στο Καλλιμάρμαρο

Το look της Έλλης Στάη

Όπως η Μάρα Ζαχαρέα, έτσι και η Έλλη Στάη επέλεξε να φορέσει μία Zeus + Dione δημιουργια. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος φόρεσε ένα top με κρουαζέ εφέ σε κίτρινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό skinny παντελόνι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με λευκές πλατφόρμες και μία χρυσή mini τσάντα.

Έλλη Στάη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ