Follow us

Αυτή η mini shopper τσάντα από τη Mango κοστίζει 29,99€ και θα ορίσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Το fashion item που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά σου looks.

BLU_A92320888 Splash News/Ideal Image

A little fashion shopping never hurt anyone και ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις μια ανανέωση. Είναι άλλωστε εκείνη η περίοδος του χρόνου που ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες, ενώ σηματοδοτεί την επιστροφή στο γραφείο και σε μπόλικες κοινωνικές εκδηλώσεις όπου συναντιόμαστε ξανά με συνεργάτες, φίλους και γνωστούς μας.

Πρωταγωνιστής στις τάσεις αυτή την περίοδο δεν είναι άλλο από το burgundy χρώμα, το βαθύ μπορντό δηλαδή, που θυμίζει την απόχρωση ενός ποτηριού παλαιωμένου κρασιού από την περιοχή της Βουργουνδίας. Η εν λόγω απόχρωση έκανε αρχικά την εμφάνισή της στις τάσεις στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τους οίκους Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta και Ludovic de Saint Sernin μεταξύ άλλων να επιλέγουν το κομψό χρώμα που ταιριάζει εξίσου σε όλους τους τόνους δέρματος για τις δημιουργίες τους. Tom Ford, Versace και Miu Miu θα ακολουθούσαν, έχοντας συμπεριλάβει αποχρώσεις του μπορντό στις συλλογές τους για την άνοιξη και σφραγίζοντας έτσι ότι λεγόμενο "wine red” θα ήταν το επικρατέστερο χρώμα και για την ακόλουθη σεζόν.

Το burgundy προτείνεται ιδανικά να φορεθεί σε patent σακάκια, hot pants και pencil φούστες, biker jackets, αλλά και μίνι φορέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν θα έχει ξεχωριστή θέση και στα αξεσουάρ που θα φορέσουμε ή θα κρατήσουμε τους επόμενους μήνες. Γιατί λοιπόν να μην διαλέξεις τη συγκεκριμένη απόχρωση για τη νέα τσάντα που θα κρατήσεις αυτήν την περίοδο, επενδύοντας σε ένα item που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου. Η Mango έχει άλλωστε την ιδανική πρόταση σε mini shopper τσάντα, η οποία κοστίζει μόλις 29,99€ και μπορεί να κρατηθεί από το πρωί ως το απόγευμα, είτε στον ώμο, είτε χιαστί.

Αυτή η mini shopper τσάντα από τη Mango κοστίζει 29,99€ και θα ορίσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Τσάντα mini shopper αγκράφα Mango

Θα τη βρεις εδώ.

Ταίριαξέ την με denim παντελόνι και crisp λευκό πουκάμισο, με ένα tailored κοστούμι στη δουλειά, ακόμη και με ένα floral φόρεμα σε dark αποχρώσεις, που ταιριάζει γάντι στην περίοδο του χρόνου που ζητά ζεστό καφέ και cocooning. Και καλό shopping!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ