Follow us

Loafers season | 8 επιλογές για τις βόλτες του φθινοπώρου

Κομψά loafers που θα φορέσεις στο γραφείο και τη βόλτα στην πόλη, για άνεση και διαχρονικό στιλ.

MissBloom TEAM
Loafer Season SplashNews/IdealImage

Αν αναζητάς ένα άνετο και κομψό παπούτσι για το φθινόπωρο, που να μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με casual chic προσέγγιση, τα loafers είναι δίχως αμφιβολία μια διαχρονική λύση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό μιας που μπορούν να συνδυαστούν εξίσου τόσο με ένα tailored κοστούμι, όσο και σε μια εμφάνιση με βάση ένα φόρεμα ή ένα κλασικό denim παντελόνι.

Τα loafers μπορεί να ξεχωρίζουν για τον ανδρόγυνο χαρακτήρα τους ως κλασικό wardrobe item, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν μπορούν να φορεθούν και σε εντελώς girly εμφανίσεις, στις οποίες ζητούμενο είναι να "προσγειώσουν" το look με την chunky δομή τους, ή απλώς να προσφέρουν μια αίσθηση λιτής πολυτέλειας όταν είναι δημιουργημένα με υλικά όπως το ponyskin.

Τα loafers είναι επίσης ένα παπούτσι που μεταλλάσσεται στον χρόνο, λαμβάνοντας νέες προσεγγίσεις όπως η προσθήκη πλατφόρμας, οι δερμάτινες φούντες, τα εντυπωσιακά logos τυπωμένα σε καμβά, ακόμη και τα kitten heels ή οι neon αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζονται σε διαφορετικά στιλ ντυσίματος και δίνουν την απαραίτητη fashion πινελιά ακόμη και σε απλές εμφανίσεις δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Dries Van Noten, Gucci, Miu Miu, Loewe και The Row είναι μόλις λίγα από τα brands που εντυπωσίασαν φέτος με τις δημιουργίες τους στη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, με loafers που μπορούν να φορεθούν σε δεκάδες διαφορετικές περιστάσεις.

Ακολουθούν μερικές επιλογές από την αγορά, για να ανανεώσεις τα loafers σου αυτό το φθινόπωρο.

Editor’s choice

Δερμάτινο loafer "llizia woman", Geox

Loafers "Classic Joe", Sebago

Loafer με τρουκς "Stasia", DKNY

Μαύρα και γκρι δερμάτινα loafers, Camper

Loafer με ponyskin "Βερονίκη", Kalogirou

Δερμάτινα μοκασίνια "Splend Edge", Clarks

Loafers "Elevated", Tommy Hilfiger

Chunky loafer, Migato

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ