Follow us

Red like wine | 8 κομμάτια σε burgundy απόχρωση για το φθινόπωρο

Ιδέες για να εντάξεις την απόλυτη χρωματική τάση της σεζόν στις εμφανίσεις σου

MissBloom TEAM
BLU_A36760870 Splashnews/idealimage

Το burgundy ή ελληνιστί το μπορντό χρώμα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ενδυματολογικές τάσεις της σεζόν που μόλις ξεκίνησε, κυριαρχώντας τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ που θα επιλέξουμε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024.

Η πρώτη φορά που είδαμε την εν λόγω απόχρωση να κάνει μαζικά την εμφάνισή της στις τάσεις ήταν στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τους οίκους Gucci, Saint Laurent και Bottega Veneta μεταξύ άλλων να λένε το μεγάλο "ναι" στο κομψό χρώμα που ταιριάζει εξίσου σε όλους τους τόνους δέρματος. Έκτοτε, το μπορντό κατέκτησε και τα πιο affordable brands εκεί έξω, με τους trend forecasters να κάνουν λόγο για μια τάση που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες.

Το burgundy είναι ένα ιδανικό μεταβατικό χρώμα για αυτήν την περίοδο του χρόνου, βάζοντάς μας στο απαραίτητο mood για την έλευση του φθινοπώρου. Μπορείς να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου επενδύοντας σε versatile κομμάτια που θα κρατήσεις για χρόνια στη ντουλάπα σου, όπως ένα κομψό tailored σακάκι, και φυσικά σε basic κομμάτια που θα ολοκληρώσουν μια εμφάνιση, όπως t-shirts και κομψά πουλόβερ. Εναλλακτικά, το burgundy είναι ιδανικό χρώμα για πιο statement κομμάτια, όπως ένα midi tulle φόρεμα για τα πρώτα parties του φθινοπώρου, ή ένα baseball jacket σε κολλεγιακό ύφος, που θα σε συντροφεύσει σε όλες τις casual sporty εμφανίσεις σου χαρίζοντάς σου στιλ.

Ακολουθούν 8 κομμάτια σε burgundy απόχρωση στα οποία αξίζει να πεις το "ναι" αυτό το φθινόπωρο.

Editor’s choice

Αμάνικο τοπ ζιβάγκο, Toi & Moi

Κρεπ ψηλόμεσο παντελόνι, BSB

Μίντι πλεκτό ντραπέ φόρεμα, Zara

Ψηλόμεση μάξι φούστα με σκίσιμο, Lynne

Σακάκι μακρύ μονόκουμπο, Attrattivo

Ντραπέ μπλούζα, COS

Πλεκτό πουλόβερ με όρθιο γιακά, Massimo Dutti

Μίντι φόρεμα με φερμουάρ, Karl Lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ