Follow us

Back to University |10 κομμάτια που χρειάζεσαι για την εκκίνηση του νέου εξαμήνου

Key pieces που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σου ενόψει της επιστροφής σου στο πανεπιστήμιο.

MissBloom TEAM
College items main Courtesy of Stradivarius

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να είναι παραδοσιακά ένας μήνας γεμάτος από υποχρεώσεις και διάβασμα για την επαναληπτική εξεταστική στο πανεπιστήμιο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν παραμένει διαχρονικά και ένας μήνας ανανέωσης, αλλά και πολλών εξόδων με τους συμφοιτητές σου σε φεστιβάλ, parties επιστροφής στην πόλη και ένα σωρό ακόμη fun δρώμενα. Αυτή η συνθήκη αποτελεί την κατάλληλη αφορμή για μια μίνι ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου με μερικά key pieces που θα φορέσεις στη σχολή, αλλά και στην καθημερινότητά σου εκτός αυτής.

Όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν, έτσι και αυτή, το college ή Varsity style ενέπνευσε μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Gucci, Marc Jacobs και Off-White στην επιστροφή στην κλασική tennis φούστα με πιέτες, στα oversized μαλακά φούτερ και τα baseball jackets, αλλά και στις chunky πλεκτές ζακέτες, που αποτελούν το πιο cozy layering item για φθινοπωρινές εμφανίσεις. Όλα αυτά φορεμένα με τα trendy sneakers της σεζόν ή κλασικά δερμάτινα Mary Janes και καφέ τσάντες satchel ή backpacks σε εντυπωσιακά χρώματα και patterns.

Τι θα έλεγες λοιπόν να επενδύσεις αυτό το φθινόπωρο σε μερικά νέα κομμάτια που θα αναβιώσουν στο στιλ της Lady D στις εμφανίσεις σου, κάνοντας πιο playful τα πρωινά σου στο πανεπιστήμιο με look βγαλμένα από την ταινία Clueless; Ακολουθούν 10 key pieces για να το κάνεις πράξη.

Editor’s choice

Chunky πλεκτή ζακέτα, Sisley

Μίνι φούστα με πιέτες, Berska

Μαλακό φούτερ, Gant

Chunky πλεκτή ζακέτα, Benetton

Μίνι φούστα με πιέτες, Pink Woman

Bomber jacket, H&M

Φούτερ με λογότυπο, Stradivarius

Polo μπλουζάκι, Lacoste

Γιλέκο, Mango

Bomber jacket, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ