Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φόρεμα από την Pink Woman που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου κοστίζει λιγότερο από τριάντα ευρώ.

MissBloom TEAM
katken85 @katken85

Οι γυναίκες συχνά αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει ένας τρόπος για να δημιουργήσουμε κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις χωρίς όμως να χρειαστεί να περάσουμε άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη ή με το να σκεφτόμαστε το styling. Μία από τις πιο κομψές και safe επιλογές λοιπόν είναι τα φορέματα, το διαχρονικό one piece που αναδεικνύει τη σιλουέτα και τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Επίσης, τα φορέματα είναι ιδανική επιλογή, όποια κι αν είναι η περίσταση ή το dress code. Όσον αφορά στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για κομψές day to night εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha ταξίδεψε πρόσφατα στην Ισπανία, από όπου και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Σε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να φορά ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Pink Woman.

Πρόκειται για ένα midi boat-neck φόρεμα από τούλι σε ένα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό μοτίβο. Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι sneakers με platform, αλλά και ένα τζιν μπουφάν. Κάπως έτσι, σε ένα casual chic σύνολο συνδύασε τα τρία άκρως απαραίτητα κομμάτια του φθινοπώρου.

Το φθινοπωρινό look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Look

Midi boat-neck φόρεμα από τούλι με print Pink Woman
Midi boat-neck φόρεμα από τούλι με print Pink Woman

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ