Follow us

Mesh ballet flats | 5 εντυπωσιακά κομμάτια για να φορέσεις την τάση της σεζόν

Ένα διαφορετικό take στην κλασική μπαλαρίνα που θα αναβαθμίσει τα looks σου

MissBloom TEAM
BLU_A31679731 Splashnews/idealimage

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και μετά από ένα γεμάτο τρίμηνο στο οποίο τα πέδιλα υπήρξαν η go-to επιλογή για τις πρωινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας, ο καιρός και η διάθεσή μας αναζητούν το ιδανικό παπούτσι για τη μεταβατική περίοδο από τις διακοπές στην επιστροφή στην πόλη και τη ρουτίνα.

Παπούτσια-ήρωες του φετινού καλοκαιριού και της σεζόν που ξεκινά χρίζονται με μεγάλη ευκολία τα mesh ballet flats, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τελευταία στις εμφανίσεις διαφόρων celebrities και it-girls των social media, καθώς παρά την απλότητα και την άνεση που προσφέρουν σε ένα καθημερινό ντύσιμο μπορούν ταυτόχρονα να αποτελέσουν μια δημιουργικότατη statement επιλογή στις embellished και embroidered εκδοχές τους, αναβαθμίζοντας έτσι ένα outfit.

Μπορεί τα mesh ballet flats να τα είδαμε αρχικά στα catwalks πρόσφατων σεζόν και σε high-end brands όπως αυτά των Khaite, Alaïa και The Row, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πλέον δεν είναι διαθέσιμα και από πιο affordable εταιρείες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις εμπνευσμένες από αυτές των Jennifer Lawrence και Dakota Johnson.

Το εν λόγω παπούτσι μπορείς να συνδυάσεις με αέρινα λινά και βαμβακερά φορέματα, two pieces από βαμβακερό νήμα, structured βερμούδες με cropped tops, αλλά και με ένα κλασικό denim look.

Ιδού λοιπόν μερικές επιλογές για να βάλεις το πιο breathable παπούτσι εκεί έξω στην συλλογή σου, αγκαλιάζοντας το naked trend στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Editor's choice

Mesh ballet flat, Michael Kors

Mesh ballet flat, Moi Athens

Mesh ballet flat, Vagabond

Mesh ballet flat, Zara

Mesh ballet flat, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ