Follow us

Η Τζένη Μελιτά με φλογερό κόκκινο στην πρεμιέρα του "Πρωίαν Σε Είδον"

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τζένης Μελιτά στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

MissBloom TEAM
Jenny Melita Premiera Main.jpg Instagram@melitajenny

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ με την εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον”, ξεκινώντας με όρεξη ακόμα μια σεζόν στη δημόσια τηλεόραση.

"Δεν το νιώθεις στο πλατό που πατάς ότι σαν να μην πέρασε μία μέρα; Παιδιά γυρίσαμε, τι κάνετε; Θα έχουμε ωραία θέματα. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που κάθεσαι στην ξαπλώστρα, το κύμα σε πιτσιλάει πρωί πρωί και τρως το club sandwich με την τηγανητή πατάτα, κανείς δεν αναφώνησε ότι μου λείπει το γραφείο. Αλλά εμείς εδώ έχουμε φτιάξει μία συνθήκη που έχει τόση αγάπη, όρεξη και κέφι, που θες να έρθεις στο γραφείο, στη δουλειά με παλιούς και καινούριους συνεργάτες” ανέφερε η Τζένη Μελιτά στην έναρξη της εκπομπής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε φλογερό κόκκινο για την πρώτη της ημέρα στο πλατό, συνδυάζοντας ένα cold shoulder body με παντελόνι σε ίσια γραμμή. Μια bold επιλογή χρώματος για να ξεκινήσει η σεζόν με διάθεση στα ύψη.

Δες την εμφάνισή της

Ακολουθούν μερικά fashion items σε ζωηρό κόκκινο για να βάλεις κι εσύ την απόχρωση στις εμφανίσεις σου αυτό το φθινόπωρο.

Editor's choice


Κόκκινο mini flare παντελόνι, Zara

Κόκκινο ντραπέ κορμάκι, Stradivarius

Κόκκινο παντελόνι, Benetton

Κόκκινο κορμάκι ζέρσεϊ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ