Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με denim και leather look ετοιμάζεται για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν

Λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ρούχων που μας αρέσει πολύ.

MissBloom TEAM
Stamatina Tsimtsili Leather Denim Main Instagram@stam_tsimtsili

Το καλοκαίρι της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν γεμάτο ανέμελες στιγμές στις οικογενειακές της διακοπές σε Πάρο και Σιγκαπούρη, η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι ωστόσο σήμερα έτοιμη για τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή στην αγαπημένη πρωινή εκπομπή, "Happy Day”.

Η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video στο οποίο εμφανίζεται η ίδια και όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής της, οι οποίοι βρέθηκαν για ένα από τα meetings προετοιμασίας για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Και μπορεί στόχος της ανάρτησης να ήταν ένα tease των τηλεθεατών για την έναρξη της εκπομπής σε λίγες ημέρες, δε γίνεται ωστόσο να μην σχολιαστεί η εμφάνιση της παρουσιάστριας, η οποία διάλεξε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ρούχων ιδανικό για το φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα κλασικό denim γιλέκο με All-American girl αέρα, συνδυάζοντάς το όμως με μια ανατρεπτική επιλογή bermuda shorts. Κι αυτό μιας που το εν λόγω κομμάτι είναι σε υφή δέρματος, επιλογή που δεν βλέπουμε συχνά αυτή την εποχή.

Δες την εμφάνισή της

Ένας άνετος και στιλάτος συνδυασμός, που μπορείς να αντιγράψεις πανεύκολα για την καθημερινότητά σου. Ακολουθούν μερικές επιλογές ρούχων για να το κάνεις πράξη.

Editor's choice


Denim γιλέκο, Zara

Denim γιλέκο, Levi's

Leather bermuda shorts, Bershka

Leather bermuda shorts, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ