Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για το φθινόπωρο στην πρεμιέρα της εκπομπής "Στούντιο 4"

Βρήκαμε το φόρεμα που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

MissBloom TEAM
nancyzabetoglou @nancyzabetoglou

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε δυναμικά με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές να επιστρέφουν στους δέκτες μας. Εμείς, ως fashionistas, δεν επικεντρωθήκαμε μόνο στη θεματολογία της εκάστοτε εκπομπής, αλλά και στις στιλιστικές επιλογές που έκανα οι παρουσιάστριες. Άλλωστε, οι εμφανίσεις τους συχνά λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς. Για παράδειγμα, η Ανθή Βούλγαρη φόρεσε ένα άνετο και κομψό twin set που είναι ιδανικό για αυτή την εποχή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το outfit που επέλεξε να φορέσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Σήμερα λοιπόν, η εκπομπή που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το Στούντιο 4 επέστρεψε. Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή ημέρα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα στιλ ρούχου που αγαπά να φορά. Ο λόγος για ένα maxi εμπριμέ φόρεμα με εντυπωσιακά βολάν, το οποίο ανήκει στο brand Farm Rio, που είναι αρκετά διάσημο για τα exotic μοτίβα που δημιουργεί.

Ένα φόρεμα όπως αυτό της δημοσιογράφου είναι ιδανική επιλογή για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις. Είτε θέλεις να ντυθείς κομψά σε ένα επίσημο κάλεσμα είτε να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο day to night σύνολο, ένα φόρεμα όπως αυτό είναι must αφού σου επιτρέπει να πειραμαιστείς με το styling.

Ρίχνοντας μία ματιά στις στιλιστικές επιλογές της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, παρατηρούμε πως αγαπά αρκετά τα φορέματα και τα επιλέγει για τις εμφανίσεις της.

Το φόρεμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για το φθινόπωρο στην πρεμιέρα της εκπομπής "Στούντιο 4"
Maxi εμπριμέ φόρεμα με βολάν Farm Rio

Θα το βρεις εδώ.

Δες εδώ το look της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ