Follow us

8 blazers για να ανανεώσεις το πιο versatile ρούχο που θα χρειαστείς τους μήνες του φθινοπώρου

Ένα σακάκι μπορεί να προσφέρει κομψότητα και άνεση στο office look σου, αλλά και να φορεθεί με μια denim φούστα στις βόλτες σου στην πόλη.

MissBloom TEAM
Zara fall blazer 2024 Courtesy of Zara

Το καλοκαίρι έφτασε αισίως στο τέλος του και αν και η θερμοκρασία παραμένει ακόμα υψηλή, το mood μας ήδη προστάζει τη δημιουργία cozy looks που θα μας συνοδεύσουν στην επιστροφή στην καθημερινότητα του γραφείου, αλλά και στους πρώτους ζεστούς καφέδες στην πόλη ή στα πρώτα σινεμά της σεζόν σε κλειστές αίθουσες.

Διαχρονικός πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις της pumpkin spice season δεν είναι άλλος από τα blazers, ιδανικά πανωφόρια για όλους τους σωματότυπους, ηλικίες και στιλ. Τα blazers μπορούν να διαμορφώσουν ένα preppy back to the office outfit όταν συνδυαστούν με παντελόνια σε ίσια γραμμή ή καρό φούστες με πιέτες, να κάνουν elevate σε ένα look με κλασικό ψιλόμεσο denim παντελόνι, ακόμα και να φορεθούν με ένα αέρινο slip dress στην oversized εκδοχή τους, στις επίσημες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσεις στους γάμους και τα parties που κρατούν για τα καλά και το φθινόπωρο.

Ακολουθούν 8 προτάσεις από την αγορά για να ανανεώσεις αυτή τη σεζόν το πιο χρήσιμο κομμάτι που θα χρειαστείς τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Editor's choice

Blazer σε κίτρινη απόχρωση και glossy ύφασμα, 

Blazer σε burgundy απόχρωση και λεπτή ρίγα, BSB

Κλασικό blazer σε μαύρη απόχρωση, Calvin Klein

Oversized blazer σε λευκή απόχρωση, Helmi

Μεσάτο blazer σε φωτεινή μπλε απόχρωση, Mango

Blazer σε navy απόχρωση, Marks & Spencer

Blazer σε γκρι απόχρωση και λεπτή ρίγα, Pink Woman

Blazer σε καρό μοτίβο, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ