Follow us

Back in the city | Το φθινοπωρινό look της Σοφίας Καρβέλα μάς δίνει το απαραίτητο inspo για την εκκίνηση της νέας σεζόν

Η εμφάνιση που μπορείς να αντιγράψεις για effortless looks στο γραφείο και σε casual εξόδους σου στην πόλη.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα φθινόπωρο 2024 Instagram@thesofiakarvela

Το απαραίτητο inspo για την επιστροφή στην πόλη και το γραφείο έδωσε η Σοφία Καρβέλα μέσα από πρόσφατη εμφάνισή της, φωτογραφία της οποίας ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κόρη της iconic Άννας Βίσση και stylist με βάση τη Νέα Υόρκη, η Σοφία Καρβέλα διαθέτει στιλ που χαρακτηρίζεται τόσο από coolness όσο και ροκ διάθεση, ενώ οι εμφανίσεις της κλείνουν το μάτι στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά και σε κλασικά items που δεν χάνουν ποτέ τη θέση τους από τη γκαρνταρόμπα μας.

Έτσι λοιπόν και σε αυτή της την εμφάνιση, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα κασμιρένιο πουλόβερ της εταιρείας Khaite σε φλογερή απόχρωση του κόκκινου, staple item που προσδίδει πολυτέλεια αλλά και άνεση σε εμφανίσεις με casual, ακόμη και πιο επίσημο χαρακτήρα. Η ίδια ταίριαξε μαζί του ένα μπεζ παντελόνι σε ίσια γραμμή από το brand Armarium, το οποίο είναι γνωστό για τη minimal διάθεσή του και τις πολυτελείς υφές του. Ο συνδυασμός των δύο ρούχων είναι ό,τι πρέπει για εκείνα τα πρωινά που ψάχνεις ένα safe αλλά και σύγχρονο look για να βγεις ασπροπρόσωπη στα πρώτα meetings της σεζόν, συνεχίζοντας μετά τη δουλειά για καφέ ή shopping με τις φίλες σου.

Το look συμπληρώθηκε από μια oversized δερμάτινη τσάντα σε καφέ απόχρωση, ενώ τα κλασικά loafers με λεπτομέρεια διακοσμητικές φούντες και στο ίδιο χρώμα πρόσφεραν άνεση και στιλ για strolling στην πόλη.

Δες την εμφάνισή της

Ακολουθούν μερικά items που μπορείς να αποκτήσεις για να αντιγράψεις την εμφάνιση σε γραφείο και χαλαρές εξόδους σου, όταν με το καλό κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο και η θερμοκρασία πέσει αισθητά.

Get the look

Κασμιρένιο πουλόβερ Massimo Dutti

Μπεζ παντελόνι Zara

Δερμάτινα loafers Geox

Δερμάτινη τσάντα ώμου Michael Kors

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ