Follow us

Η Ανθή Βούλγαρη με total Zeus + Dione σύνολο στην πρεμιέρα της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Μega"

Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

MissBloom TEAM
anthivoulgari @anthivoulgari

Επιστροφή στην πραγματικότητα σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός πως οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν φτάσει στο τέλος τους και αφετέρου πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινούν ξανά. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με τους παρουσιαστές, οι οποίοι μετά το pause που έκαναν, επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έκαναν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega με την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Μega".

Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή ημέρα, η Ανθή Βούλγαρη προτίμησε να τιμήσει την ελληνική μόδα, επιλέγοντας να φορέσει ένα total look του brand Zeus + Dione. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φόρεσε ένα twin set, που αποτελείται από ένα σατινέ πουκάμισο σε συνδυασμό με μία ψηλόμεση παντελόνα στην ίδια απόχρωση. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ανθή Βούλγαρη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μετά την εκπομπή, φαίνεται να έχει προσθέσει μία σειρά από χρυσά βραχιόλια στο look της και να κρατά μία ψάθινη τσάντα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, μας εύχεται "Καλή σεζόν".

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το outfit της είναι επειδή τα twin sets είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις και μάλιστα χωρίς να σε απασχολήσει το styling. Οι γήινες αποχρώσεις επίσης είναι μία από τις διασημότερες χρωματικές τάσεις της σεζόν, και ιδανικές για day to night εμφανίσεις.

Το φθινοπωρινό look της Ανθής Βούλγαρη

Get the Look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ