Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε τις πιο διάσημες μπαλαρίνες του φθινοπώρου από την H&M | Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε μία από τις πιο διάσημες τάσεις της σεζόν.

MissBloom TEAM
marakiiliaki @marakiiliaki

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και οι καινούργιες συλλογές των high street brands που εμπιστεύονται οι fashionistas έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν τη θέση τους σε καταστήματα και e-shops. Ο στόχος που έχει καθεμία από εμάς λοιπόν είναι να αφενός να ενημερωθούμε πλήρως για τις επικρατέστερες τάσεις μόδας και αφετέρου να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα trends που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ μας. Ευτυχώς για εμάς, κάποιες διάσημες Ελληνίδες έχουν ήδη καταφέρει να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τις collection και μας τα προτείνουν μέσα από τα social media. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τη Μαρία Ηλιάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φορά ένα από τα must have παπούτσια του φθινοπώρου, τα οποία είναι ένας συνδυασμός δύο τάσεων. Πρόκειται για ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες Mary Janes, από τη νέα συλλογή της H&M. Ο λόγος που τις ξεχωρίσαμε, όπως και η Μαρία Ηλιάκη, είναι το leopard print τους, που είναι μία από τις πιο διάσημες τάσεις της τρέχουσας σεζόν. Και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οι οίκοι Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να προσθέσουμε αυτό το τόσο δυναμικό μοτίβο στο φθινοπωρινό στιλ μας. Εάν λοιπόν θέλεις να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου, τη νέα σεζόν, τότε σίγουρα προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat παπούτσια, όπως αυτά της Μαρίας Ηλιάκη. Ταιριάζουν τέλεια τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα, είναι άνετα και πολύ cool.

Οι αγαπημένες flat μπαλαρίνες της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε τις πιο διάσημες μπαλαρίνες του φθινοπώρου από την H&M | Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ

Get the item

Flat παπούτσια με μπαρέτα H&M
Flat παπούτσια με μπαρέτα H&M

Θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ