Follow us

5 φορέματα από τη Zara που θα σε χρίσουν ως την πιο καλοντυμένη στους φθινοπωρινούς γάμους

Τα φορέματα από Zara που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο.

MissBloom TEAM
fthinoporinos gamos Splash News / Ideal Image

Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να έχει φτάσει στο τέλος της, ωστόσο οι προσκλήσεις για φθινοπωρινούς γάμους έχει ξεκινήσει, και ως ενημερωμένη fashionista χρειάζεται να σε βρει προετοιμασμένη. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου κάποια φορέματα, που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη σε επίσημα καλέσματα, όπως ο γάμος. Ευτυχώς, η νέα συλλογή της Zara προσφέρει αρκετές επιλογές σε φορέματα που αξίζουν την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Εάν είσαι fan της λάμψης, προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μακρύ φόρεμα που είναι κεντημένο με matte παγιέτες σε αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το μπρονζέ. Πρόκειται για μία πολύ κομψή επιλογή, αλλά και ένα φόρεμα που θα φοράς ξανά και ξανά μέσα στον χρόνο. Τα halter neck φορέματα με λεπτομέρειες όπως τα βολάν είναι επίσης μία chic εναλλακτική επιλογή, ενώ εάν θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα φόρεμα που θα το φοράς για πάντα, και μάλιστα σε διάφορες περιστάσεις, προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα μαύρο σατινέ φόρεμα.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις καλύτερο και πιο έξυπνο shopping, ξεχωρίσαμε παρακάτω πέντε πολύ κομψά φορέματα από τη Zara που αξίζουν την προσοχή σου.

Editor's Picks

Κοντό φόρεμα Zara

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ Zara

Φόρεμα με V ντεκολτέ Zara

Μίντι φόρεμα με ντραπέ γιακά Zara

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ