Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

katken85 Instagram @katken85

Κάθε χρόνο, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φθινοπωρινού ντυσίματος είναι το denim. Παντελόνια, φορέματα, φούστες, ολόσωμες φόρμες, σακάκια, κοστούμια που έχουν δημιουργηθεί από το εν λόγω ανθεκτικό ύφασμα είναι ιδανική επιλογή για τη θερμοκρασία του φθινοπώρου. Σε περίπτωση μάλιστα που θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν, κάνοντας έξυπνες προσθήκες, μία πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου πρόκειται να σε εμπνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ισπανία, από όπου και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, φαίνεται να φορά ένα double denim σύνολο, που αποτελείτε από denim μπουφάν και επίσης denim wide leg παντελόνι. τα οποία συνδύασε με λευκό tank top. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι sneakers. Τόσο το τζάκετ όσο και το παντελόνι της ανήκουν στη νέα συλλογή του ελληνικού brand Pink Woman. Πρόκειται μάλιστα για δύο κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη φθινοπωρινή συλλογή της.

Οι δύο τάσεις της μόδας που υιοθέτησε η Κατερίνα Καινούργιου

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε την τάση του double denim. Τα denim on denim σύνολα μάς θυμίζουν συνήθως ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Ωστόσο, φέτος οι οίκοι Christian Dior, Carolina Herrera, Zimmermann, Victoria Beckham, Miu Miu και Schiaparelli μάς προτείνουν να υιοθετήσουμε αυτό το trend τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα. Προτείνουμε λοιπόν, να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου και να προσθέσεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου τζάκετ, παντελόνια, φορέματα, φούστες και πουκάμισα από denim ύφασμα, με τα οποία θα μπορείς να δημιουργήσεις ποικίλους συνδυασμούς.

Επίσης, φέτος το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα πρόκειται να μας απασχολήσουν αρκετά οι barrel-leg σιλουέτες, δηλαδή τα wide leg παντελόνια, τα οποία ξεχώρισαν στις συλλογές των οίκων Dries Van Noten, Balmain, Bevza, Eudon Choi, Emporio Armani, Calcaterra και Bottega Veneta. Για να υιοθετήσεις την εν λόγω τάση, προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα wide leg τζιν παντελόνι από denim ύφασμα όπως αυτό της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με διαφορετικό styling.

Το φθινοπωρινό look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Look

Ντένιμ τζάκετ Pink Woman

Wide leg ντένιμ Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ