Follow us

10 "Very demure, Very mindful" looks για να υιοθετήσεις τη νέα viral τάση του TikTok

Πώς θα δημιουργήσεις "Very demure, Very mindful" εμφανίσεις για τη νέα σεζόν.

Very demure, Very mindful Splash News / Ideal Image

Εάν είσαι χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok και το Instagram δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζεις τη νέα viral τάση που φέρει το όνομα "Very demure, Very mindful". Όπως συνηθίζεται με κάθε νέο trend που κάνει την εμφάνισή του, χρειάστηκαν ελάχιστες στιγμές για να εξαπλωθεί η φήμη του εν λόγω trend και να γίνει αντικείμενο συζήτησης στα media όλου του πλανήτη, στους οίκους μόδας και φυσικά στους πρωταγωνιστές του Internet, δηλαδή στους influencers.

Διαβάστε Επίσης

Ακόμα και αν γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει η εν λόγω τάση, αξίζει να αναφερθούμε στον τρόπο που γεννήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Αυγούστου, η beauty influencer του TikTok Jools Lebron δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το μακιγιάζ της, λέγοντας "Βλέπετε πως έρχομαι στη δουλειά; Very demure. Έχω κάνει το μακιγιάζ μου, έχω φτιάξει τα μαλλιά μου, δεν δείχνω πολύ δέρμα, μόνο λίγο από το ντεκολτέ μου, όχι όλο, μοσχοβολάω βανίλια. "Very demure, very mindful”.

Ποια είναι όμως η σημασία της λέξης demure; Σύμφωνα με το Oxford Dictionary πρόκειται για τη γυναίκα που συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν τραβάει την προσοχή στον εαυτό της ή στο σώμα της. Είναι ήσυχη, σοβαρή και κάπως ευπρεπής. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον εν λόγω όρο η Jools Lebron φαντάζει κάπως ειρωνικός, αφού ο τρόπος που έχει επιλέξει να βαφτεί δεν είναι και τόσο demure σύμφωνα με τον ορισμό της λέξης.

Από εκείνη τη στιγμή έως σήμερα, η δημιουργός του trend "Very demure, very mindful” έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους δύο εκατομμύρια followers στο TikTok, ενώ τα βίντεο της έχουν ξεπεράσει τα 116 εκατομμύρια likes. Το ίντερνετ λοιπόν πήρε το εν λόγω trend και το προσάρμοσε σε διάφορες περιστάσεις. Η Rory από το Gilmore Girls... πολύ demure.Το νέο Miss Dior logo; Όχι και τόσο demure. Η Charlotte York... πολύ demure. Η Carrie Bradshaw; Καθόλου demure.

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο σημείο να αναρωτηθούμε... Μα πώς θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε το εν λόγω trend στο ντύσιμό μας; Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι πιστεύουμε, αφού πολλές από τις τάσεις που έχει γεννήσει το TikTok στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Είναι λες και εμφανίζονται συνεχώς νέοι όροι για να περιγράψουν το ίδιο πράγμα. Το "Very demure, very mindful” trend λοιπόν μοιάζει κατά πολύ με την τάση της "ήσυχης πολυτέλειας", του "Old Money Aesthetic", την τάση της "Birkin Mum". Αφορά λοιπόν εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα, οι οποίες όμως δεν στερούνται κομψότητας ή μοντέρνων στοιχείων. Παρακάτω δέκα looks για να πετύχεις το νέο trend.

Πώς θα δημιουργήσεις "Very demure, Very mindful" εμφανίσεις

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ