Follow us

Το lookbook του Σεπτεμβρίου | Τα πιο κομψά looks για να αντιγράψεις τις επόμενες ημέρες

Νέα εποχή, ανανεωμένο στιλ.

lookbook Pixel Formula

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις εκείνη τη στιλιστική ανανέωση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Οι νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 έχουν ήδη ξεκινήσει να βρίσκουν τη θέση τους στα καταστήματα και οι fashion influencers ξεκινούν να ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο με looks που μπορούμε να αντιγράψουμε. Κάπως έτσι, έχεις στη διάθεσή σου όλα όσα χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το ντύσιμό σου.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές μόδας, αλλά και looks που πρόκειται να σε εμπνεύσουν.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα ανανεώσεις το στιλ σου;

-1 Ένας έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές στη θερμοκρασία που χαρακτηρίζουν τημεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο είναι το layering. Να δημιουργείς δηλαδή διάφορες στρόσεις από ρούχα ώστε να μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις κάποια από αυτές σε περίπτωση που ζεσταίνεσαι ή κρυώνεις. Φόρεσε ένα πουκάμισο μέσα από το φόρεμά σου, ένα t-shirt κάτω από τη μπλούζα σου ή ρίξε στους ώμους σου μία ζακέτα.

-2 Εάν θέλεις να κάνεις έξυπνες προσθήκες στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου, οι οποίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στα looks της σεζόν προτείνουμε να επιλέξεις νέα παπούτσια και τσάντες σε κάποιο από τα color trends της σεζόν όπως το βουργουνδί.

-3 Ακόμα κι αν έχουμε υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο, η θερμοκρασία είναι ακόμα αρκετά υψηλή. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να συνεχίσεις να φοράς κάποια από τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά items. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι ψάθινες τσάντες ή τα σανδάλια.

-4 Πρόκειται για μία από τις διασημότερες τάσεις της νέας σεζόν, η οποία είναι αρκετά γνώριμη σε όλες μας. Ο λόγος για το double denim, που πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες.

Το lookbook του Σεπτεμβρίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ