Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το maxi φόρεμα της είναι στην ιδανική απόχρωση για αυτή την εποχή

Η απόχρωση που θα αναδείξει το καλοκαιρινό σου μαύρισμα

Αθηνά Οικονομάκου | Το maxi φόρεμα της είναι στην ιδανική απόχρωση για αυτή την εποχή Instagram

Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου είναι εκείνα τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε από τώρα πως θα φορέσουμε, εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και κύριες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point για την κάθε περίσταση outfit. Όποιο και εάν είναι το στιλ σου, χωρίς αμφιβολία επιθυμείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου διαχρονικά φορέματα τα οποία θα σε διευκολύνουν να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση με την οποία θα μπορείς να εντυπωσιάζεις όπως και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς.

Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα κλασικό φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Την ασφάλεια και την κομψότητα όμως που μπορεί να μας προσφέρει ένα all time classic φόρεμα, μπορούμε να τη βρούμε σε πολλές αποχρώσεις όποια εποχή κι αν διανύουμε. Τα φορέματα όμως για τον μεταβατικό Σεπτέμβρη αλλάζουν λίγο ύφος από εκείνα του καλοκαιριού. Τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα, ενώ τα maxi όπως και τα ανάλαφρα μακρυμάνικα ή με midi μανίκια φορέματα θεωρούνται επίσης καλές επιλογές.

Ένα ιδανικό φόρεμα για αυτή την εποχή επέλεξε να φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου εμπνέοντας μας να διαλέξουμε την μπεζ απόχρωση η οποία θα αναδείξει τέλεια το καλοκαιρινό μας μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει ιδανικά στην εποχή. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε στενή γραμμή με τιράντες ενώ ξεχώριζε η κομψότητα που προσδίδει σε αυτό η μπεζ απόχρωση του.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ