Follow us

Τα must have κομμάτια από την premium silk συλλογή της Intimissimi

Η Intimissimi συνεχίζει να γιορτάζει το μετάξι, συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία.

MissBloom TEAM
Intimissimi Intimissimi

Το premium silk της Intimissimi επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν, αφού είναι διάσημο για την αδιαμφισβήτητη λάμψη και τη διαχρονική κομψότητα που αποπνέει.

Τα must have κομμάτια από την premium silk συλλογή της Intimissimi

Στα must-haves της νέας συλλογής μπορείς να βρεις κομμάτια με βάση τα νέα χρώματα της σεζόν, ενώ τα εμβληματικά μοντέλα επιστρέφουν σε ζωηρές αποχρώσεις όπως το Lagon Blue και το Bright Violet με στόχο να μας φέρνουν στον νου αναμνήσεις από το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν έναν φρέσκο αέρα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

Intimissimi

Στη νέα συλλογή της Intimissimi συναντάμε επίσης εκλεπτυσμένες αποχρώσεις όπως το Elegant Pink με μία ρομαντική αισθητική, το κλασικό Lapis Blue, το ντελικάτο Fade Green, αλλά και το ζωηρό Folk Red.

Intimissimi

Το Intimissimi silk ξεχωρίζει για την εξαιρετική εφαρμογή του και την αντοχή του υφάσματος, που το καθιστά τέλειο για κάθε περίσταση: ιδανικό για εκλεπτυσμένα νυχτικά με μπλούζες και σορτς και άψογο για καθημερινές εμφανίσεις, με κομψά μεταξωτά πουκάμισα, εκλεπτυσμένα παντελόνια και δαντελένιο σλιπ.

Intimissimi

Αναζητώντας πάντα την καινοτομία, το brand προσφέρει ρούχα, όπως πουκάμισα και σορτς, ακόμα πιο ανθεκτικά και ελαστικά. Αυτή η καινοτομία εγγυάται μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερη άνεση, διατηρώντας παράλληλα την εκλέπτυνση και τη λεπτότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε το Intimissimi silk.

Intimissimi

Με αυτή τη συλλογή, η Intimissimi συνεχίζει να γιορτάζει το μετάξι, συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία για να προσφέρει ρούχα αδιαμφισβήτητης κομψότητας και ποιότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ