Follow us

Η τσάντα από Zara που έγινε viral στο TikTok είναι ιδανική για το γραφείο ή το πανεπιστήμιο και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Η fashionistas του Tiktok την χαρακτηρίζουν ως η "τέλεια φθινοπωρινή τσάντα". Θα τη βρεις στη Zara.

tsanta Pixel Formula

Πλέον, το TikTok έχει γίνει μία πλατφόρμα streaming που απασχολεί ολοένα και περισσότερες fashionistas. Πατώντας το κουμπί του "Follow" στους κατάλληλους λογαριασμούς και κάνοντας scroll down στην εφαρμογή, μπορείς να βρεις άπειρο περιεχόμενο που να αφορά τα ενδιαφέροντα σου και στην προκειμένη περίπτωση, τη μόδα. Η αρχή κάθε νέας σεζόν μάλιστα είναι η τέλεια ευκαιρία για στιλιστική ανανέωση και οι fashion lovers του TikTok έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν περιεχόμενο με κάποια από τα αγαπημένα τους finds από τις νέες συλλογές των brands. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία τσάντα από τη Zara.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για μία δερμάτινη tote bag, την οποία μπορείς να βρεις σε τρεις αποχρώσεις: μαύρη, μπεζ και μπορντό, στη νέα συλλογή της Zara για το φθινόπωρο. Οι χρήστες του TikTok μάλιστα την έχουν χαρακτηρίσει ως η "τέλεια φθινοπωρινή τσάντα". Είτε είσαι σε διαδικασία αναζήτησης μίας τσάντας που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα και αποπνέει μία αισθητική "ήσυχης πολυτέλειας" και θέλεις να την κρατάς non stop είτε στο γραφείο είτε στο πανεπιστήμιο, αυτή η tote bag είναι ιδανική επιλογή.

Ένα επιπλέον στοιχείο που έχει ενθουσιάσει τις TikTokers μάλιστα είναι πως η Zara σού επιτρέπει να προσωποποιήσεις την τσάντα σου,προσθέτοντας τα αρχικά του ονόματός σου. Αφού την προσθέσεις στο καλάθι, υπάρχει ειδικό section όπου μπορείς να προσθέσεις τα αρχικά σου.

Δες εδώ τα βίντεο

Get the Item

Τσάντα σε σχέδιο shopper Zara

Τσάντα σε σχέδιο shopper Zara

Τσάντα σε σχέδιο shopper Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ