Follow us

Η Σοφία Καρβέλα με τα flat παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε φθινοπωρινό look

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τα αγαπημένα παπούτσια των Γαλλίδων fashionistas.

MissBloom TEAM
thesofiakarvela Instagram @thesofiakarvela

Από τη στιγμή που επιστρέφουμε στην πόλη μετά τις διακοπές, ο βασικότερος στόχος μας είναι ένας. Να ανανεώσουμε τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας με όλα τα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε τους επόμενους μήνες. Ο στόχος μάλιστα είναι να επιλέξουμε αρχικά κομμάτια που είναι πρακτικά, συνδυάζονται δηλαδή με πολλά outfits χωρίς να μας απασχολεί συνεχώς το styling. Ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών φόρεσε πρόσφατα και η Σοφία Καρβέλα.

Διαβάστε Επίσης

Το στιλ της αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες και κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram πρόκειται να βρεις αρκετά looks που μπορείς να αντιγράψεις. Σε ένα από αυτά, η Σοφία Καρβέλα φαίνεται να φορά ένα καφέ tank top με ένα skinny τζιν παντελόνι και ολοκλήρωσε το casual chic σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκές Mary Janes, τις οποίες και ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, οι Mary Janes έχουν την τιμητική τους στη λίστα με τις τάσεις της σεζόν. Είναι άνετες και πολύ κομψές, ενώ εάν επιλέξεις ένα ζευγάρι Mary Janes σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό, θα μπορείς να τις συνδυάσεις με κάθε σύνολο. Εάν θέλεις να υποδεχτείς λοιπόν τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο, έχοντας μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, ένα ζευγάρι Mary Janes σε λευκό χρώμα ή σε μαύρο ή σε μπεζ είναι ιδανική επιλογή.

Το casual σύνολο της Σοφίας Καρβέλα'

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ