Follow us

Fluid & Glossy Leathers | Η μεγαλύτερη τάση στα δερμάτινα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024

Τα δερμάτινα αποκτούν polished εμφάνιση και αέρινη γραμμή.

Fluid & Glossy Leathers | Η μεγαλύτερη τάση στα δερμάτινα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024 Splash News / Ideal Images

Όταν μιλάμε για τάσεις της μόδας που αφορούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα, δεν γίνεται να παραλείψουμε μία σημαντική κατηγορία ενδυμάτων της εποχής: τα δερμάτινα. Το τραχύ δέρμα, εξάλλου, είναι συνυφασμένο με τις καιρικές συνθήκες της σεζόν, αφού παρέχει προστασία από το κρύο, ενώ η "σκληρή" του εικόνα επικοινωνεί άριστα την αντοχή του σ' αυτό. Οι σχεδιαστές το γνωρίζουν καλά και δεν παραλείπουν να εντάξουν το leather στις χειμερινές τους κολεξιόν. Κάθε σεζόν, ωστόσο, αναζητούν τρόπους για να το ανανεώσουν και να καταθέσουν μία νέα πρόταση και ειδικά για φέτος, το δέρμα μοιάζει να αποκτά fluid γραμμή και κυρίως, λαμπερή όψη.

Η μεγάλη τάση στα δερμάτινα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024-25 εντοπίζεται στην ευκαμψία που μοιάζει να αποκτά το δέρμα και στα γυαλιστερά φινιρίσματα. Δερμάτινα φορέματα αξιοποιούν την τεχνική του ντραπέ αποκτώντας ευέλικτη κίνηση (Bottega Veneta, Tod's) , η αεικίνητη flare γραμμή κυριαρχεί στις δερμάτινες φούστες (Valentino, Gabriela Hearst), τα δερμάτινα παντελόνια έχουν φάρδος και προσφέρουν άνεση (MM6 Maison Margiela), οι ασυμμετρίες διαμορφώνουν απροσδιόριστα looks (Mugler), ενώ παλτό και τζάκετ εμφανίζονται λεία και γυαλιστερά (Gucci, Valentino, Chanel, Ferragamo, Chloé).

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ