Follow us

Τα looks της βασίλισσας Mary από την περιοδεία της στη Δανία είναι το style inspo που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Η βασίλισσα Mary της Δανίας και οι εξαιρετικά κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις της.

Τα looks της βασίλισσας Mary από την περιοδεία της στη Δανία είναι το style inspo που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο Splash News / Ideal Images

Με την ολοκλήρωση των διακοπών τους ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary της Δανίας ξεκίνησαν περιοδεία στις πόλεις και την επαρχία της χώρας. Μία περιοδεία, βεβαίως, σημαίνει και μία βαλίτσα γεμάτη εμφανίσεις για την κομψή βασίλισσα, που φημίζεται για το εξαιρετικό της γούστο και το ανεπιτήδευτο στιλ. Οι τέσσερις μέρες της περιοδεία στη Δανίας είχαν πολλούς σταθμούς για το ζευγάρι και σε κάθε περίσταση η Mary είχε να επιδείξει ένα εξαιρετικό look. Μάλιστα, με τις θερμοκρασίες στη Δανία να θυμίζουν φθινόπωρο, τα looks της βασίλισσας Mary αποτελούν πηγή έμπνευσης για το φθινόπωρο.

Τα looks της βασίλισσας Mary της Δανίας

Την πρώτη ημέρα του ταξιδιού, ο Frederik και η Mary έφτασαν στο νησί Bornholm με το βασιλικό πλοίο Dannebrog. Η βασίλισσα της Δανίας εμφανίστηκε στο κατάστρωμα για να χαιρετίσει τα πλήθη φορώντας μια πολύ κομψή αμάνικη tweed μακριά ζακέτα με ναυτικές ρίγες, από το brand Weill, την οποία είχε φορέσει πάνω από μία λευκή cotton μπλούζα με λεπτομέρειες από δαντέλα, του brand Paul & Joe, μαύρο παντελόνι, σουέτ γόβες Jimmy Choo σε navy blue και ένα εντυπωσιακό καπέλο με φιόγκο από το Jane Taylor London.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ