Follow us

Το Khaki trend ξεχωρίζει στη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024

Το χακί είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στις τάσεις της σεζόν. Πώς θα το φορέσετε.

Το Khaki trend ξεχωρίζει στη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024 Splash News / Ideal Images

Στις τάσεις της σεζόν υπάρχει πάντα μία συζήτηση που ανοίγει για τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν. Αν για την περσινή χρονιά ήταν το κόκκινο που μονοπώλησε την κουβέντα, για τη φετινή, και τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024-25, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε εντελώς διαφορετικό σημείο της χρωματικής παλέτας: το χακί είναι το χρώμα που ξεχώρισε στις πασαρέλες και αναλαμβάνει την υπόσχεση να διαμορφώσει το στιλ της επόμενης χρονιάς.

Το χακί διακρίνεται από μία ιδιαιτερότητα: περιγράφει δυο διαφορετικές αποχρώσεις, την αυθεντική μπεζο-καφέ και την πράσινη- λαδί. Κι αυτό γιατί ως ένα χρώμα που ξεπήδησε από τους κόλπους του στρατού, ακολούθησε τα χρώματα που υιοθέτησαν οι στρατιωτικές στολές μέσα στα χρόνια και ανά τις ηπείρους. Το μιλιταριστικό καφέ – πράσινο είναι αυτό που επικράτησε ως βασικό στις στολές των περισσοτέρων χωρών και έτσι το χακί κατέληξε να ταυτιστεί κυρίως με το πράσινο- λαδί.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δείτε να αναφέρεται στις τάσεις της σεζόν Φ/Χ 2024-25 άλλοτε ως trend του χακί και άλλοτε ως olive green trend. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα χρώμα που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη γήινη κομψότητα και έχει εξασφαλίσει διαχρονικά στις γυναίκες δυναμικά looks.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ