Follow us

Back to the office | Το φόρεμα από τη Mango που θα κάνει την επιστροφή σου στο γραφείο ευκολότερη

Το φόρεμα που θα κάνει τη μετάβαση από τις διακοπές στο γραφείο πιο εύκολη

Τα tops που μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου Splash News / Ideal Images

Η επιστροφή μας από τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές στην καθημερινότητα και στο γραφείο είναι μία μεταβατική περίοδος για τον καθένα, κάτι που το αισθανόμαστε τόσο στην ψυχολογία μας όσο και στη στιλιστική μας διάθεση. Για αυτή την περίοδο επιλέγουμε κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε ομαλά εκείνες τις ημέρες, δίνοντας μας μία παράταση στο summer glow των διακοπών αλλά και ανανεώνοντας τη διάθεση μας για να ξεκινήσουμε με νέο mood την καθημερινότητα μας.

Για τις ημέρες που πρόκειται να επιστρέψουμε στο γραφείο αναζητάμε κομμάτια τα οποία θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετες όπως και ανανεωμένες για να προσαρμοστούμε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης το να επιλέξουμε να εντάξουμε στα looks μας κάποια από τις τάσεις που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο είναι εξίσου ένας τρόπος να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood.

Ένα φόρεμα είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο easy going τρόπους να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας όπως και να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό office look. Στη νέα συλλογή της Mango ανακαλύψαμε το φόρεμα που θα φοράς στο repeat τον Σεπτέμβριο, στο γραφείο και όχι μόνο. Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε το mini αμάνικο φόρεμα με γιακά με V πέτο από τη Mango σε μαύρο χρώμα.

Το φόρεμα από τη Mango που ξεχωρίσαμε

Back to the office | Το φόρεμα από τη Mango που θα κάνει την επιστροφή σου στο γραφείο ευκολότερη
Φόρεμα κοντό γιακάς, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ