Follow us

Melia Kreiling | H "Sofia Sideris" επέστρεψε στο "Emily in Paris" με τα πιο sassy looks

Τα looks που δημιούργησε η ενδυματολόγος της σειράς, Marylin Fitoussi, για την ηρωίδα που ερμηνεύει η Melia Kreiling.

Melia Kreiling | H "Sofia Sideris" επέστρεψε στο "Emily in Paris" με τα πιο sassy looks Instagram@meliakreiling

Τα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν του "Emily in Paris" έκαναν πρεμιέρα μέσα στον Αύγουστο στο Netflix και σ' αυτά είχαμε την επιστροφή του χαρακτήρα που έκανε την Ελλάδα κομμάτι της επιτυχημένης σειράς. Η "Sofia Sideris" είναι η καλλιτέχνιδα από την Αθήνα που έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα ερωτικό τρίγωνο σε μία ιστορία με ανολοκλήρωτους έρωτες, πάθη και περίπλοκες σχέσεις. Τη "Sofia Sideris" ερμηνεύει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Melia Kreiling, καταφέρνοντας να κάνει τον χαρακτήρα αξιομνημόνευτο και αγαπητό στο κοινό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, η Melia Kreiling ανέβασε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια με τις συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά, αλλά και το fitting για τις εμφανίσεις της ηρωίδας που ερμηνεύει. Φρόντισε, μάλιστα, να εγκωμιάσει την ενδυματολόγο του "Emily in Paris", Marylin Fitoussi, για τα sassy looks που δημιούργησε. Όπου "sassy" σημειώστε ότι σημαίνει "τσαχπίνικα", "παιχνιδιάρικα " και "γεμάτα ζωντάνια" όπως εξάλλου είναι και η προσωπικότητα της Sofia - αλλά και της ίδιας της Melia Kreiling.

Στο βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός με φωτογραφίες από τα γυρίσματα και το fitting μας έχει συμπεριλάβει πολλές από τις ενδυματολογικές επιλογές της Fitoussi όπου όλες αποτυπώνουν τη ζωντάνια και το ελεύθερο πνεύμα της ηρωίδας: ένα slip dress στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ένα εμπριμέ μεταξωτό twin set, ένα μακρύ shearling παλτό σε μπλε χρώμα

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ