Follow us

Τα σανδάλια της Fit Flop που δεν θα σταματήσεις να φοράς και τον Σεπτέμβριο

Άνετα και κομψά τα νέα σανδάλια Fit Flop είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι γι' αυτή την εποχή.

MissBloom TEAM
Τα σανδάλια της Fit Flop Courtesy of FitFlop

Τα σανδάλια είναι τα παπούτσια που φοράμε non stop κάθε καλοκαίρι. Και όχι μόνο, καθώς και η πρώτη περίοδος του φθινοπώρου είναι αρκετά ζεστή για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας σανδάλια μέχρι να χρειαστεί να τα αντικαταστήσουμε με κλειστά παπούτσια. Η δική μας επιλογή είναι τα σανδάλια που σχεδιάζει η Fit Flop και συνδυάζουν μοναδικά καινοτομίες που προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα, αλλά και κομψό σχεδιασμό.

Τα νέα σανδάλια Gen-FF και iQushion της FitFlop φέρνουν την καινοτομία και το στιλ σε απόλυτη αρμονία. Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν αξεπέραστη άνεση και κομψότητα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, διατηρώντας τη μοντέρνα αισθητική.

Κατασκευασμένα με την πρωτοποριακή τεχνολογία υπέρ-απορρόφησης της FitFlop, τα σανδάλια Gen-FF δεν είναι απλώς ένα ακόμη υπόδημα. Η ενδιάμεση σόλα Microwobbleboard εξασφαλίζει άψογη κατανομή της πίεσης και απορρόφηση των κραδασμών, επιτρέποντάς σου να κινείσαι με αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα. Με λεπτομέρειες από φελλό που προσθέτουν μια ανάλαφρη διάθεση και ουδέτερους χρωματικούς τόνους, αυτά τα σανδάλια συνδυάζουν ιδανικά το στιλ με την πρακτικότητα.

Τα σανδάλια της Fit Flop που δεν θα σταματήσεις να φοράς και τον Σεπτέμβριο

Η FitFlop ανανεώνει το κλασικό buckle sandal με τη νέα σειρά Gen-FF Buckle. Με δερμάτινα λουράκια που αγκαλιάζουν το πόδι και κομψές μεταλλικές αγκράφες, αυτά τα σανδάλια προσφέρουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε μοντέρνα αισθητική και διαχρονικό design. Η παχιά, σταθερή σόλα τους εγγυάται άνεση σε κάθε σου βήμα.

Flit Flop

Για όσες αναζητούν ένα πιο εκλεπτυσμένο σανδάλι, τα Gen-FF Toe-Post με λουράκι τύπου T-bar είναι η απόλυτη επιλογή. Η τεχνολογία τριπλής πυκνότητας της FitFlop σε συνδυασμό με την καμπυλωτή μεταλλική αγκράφα προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και πολυτελή εμφάνιση.

Flit Flop

Τα F-Mode Cross Slides είναι το must-have της σεζόν. Κατασκευασμένα από λείο, υψηλής ποιότητας δέρμα χωρίς ραφές, συνδυάζουν το μοντέρνο design με την εργονομία, προσφέροντας άνεση και στιλ που ταιριάζει με κάθε outfit – από το πρωινό στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Flit Flop

Αν ψάχνεις για κάτι πιο χαλαρό, οι σαγιονάρες και τα slides της FitFlop με τεχνολογία iQushion D-Luxe από μαλακό δέρμα nappa αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Αφέσου στην πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει η FitFlop και ανακάλυψε τον τέλειο συνδυασμό μόδας και λειτουργικότητας.


Η νέα συλλογή της FIT FLOP είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της FIT FLOP σε Ελλάδα, Κύπρο είναι ο Όμιλος Φάις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ