Follow us

Το φθινοπωρινό chic color combo που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities

Τα σύνολα που θα σου χαρίσουν έμπνευση

Το φθινοπωρινό chic color combo που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities Instagram

Η μινιμαλιστική τάση που είναι πάντα διαχρονική, μας προτείνει να ντυνόμαστε με απλά, και διαχρονικά κομμάτια, που είναι staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας προτρέπει να προτιμάμε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις στα σύνολα μας, όποια εποχή κι αν διανύουμε. Η μινιμαλιστική τάση των neutrals πέρα από μονοχρωματικά σύνολα, μας προτείνει να κάνουμε και ενδιαφέροντα χρωματικά combos και να συνδυάζουμε μεταξύ τους κομμάτια που έχουν neutral και γήινες αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι chic outfits.

Το λευκό είναι αναμφίβολα ένα από τα χρώματα που επιλέγουμε όταν επιθυμούμε το look μας να αποπνέει καθαρότητα και φινέτσα. Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια το λευκό χρώμα πρωταγωνιστούσε κυρίως στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις ενώ πλέον το βλέπουμε να προτιμάται ανεξαιρέτως όλους τους μήνες του χρόνου με το κατάλληλο styling. Ένας απόλυτα φινετσάτος και διαχρονικός χρωματικός συνδυασμός, ιδανικός για τους φθινοπωρινούς μήνες, ο οποίος εμπεριέχει το λευκό, είναι αυτός που παρατηρήσαμε να έχουν προτιμήσει η Χριστίνα Κοντοβά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σοφία Καρβέλα.

Συγκεκριμένα, οι Ελληνίδες celebrities έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο always stylish & chic color combo του λευκού με το μπεζ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σύνολα τους για να πάρεις έμπνευση.

Τα κομψά looks των Ελληνίδων celebrities

Κατερίνα Καινούργιου


Σοφία Καρβέλα


Χριστίνα Κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ