Follow us

Στη νέα συλλογή της Zara ξεχωρίσαμε το φόρεμα που θα φοράς non stop στα φθινοπωρινά events

Το stylish φόρεμα που δεν θα αποχωριστείς στα events του φθινοπώρου

Στη νέα συλλογή της Zara ξεχωρίσαμε το φόρεμα που θα φοράς non stop στα φθινοπωρινά events Splash News / Ideal Images

Το φθινόπωρο πλησιάζει και ήδη έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τα πρώτα φθινοπωρινά κομμάτια με τα οποία θα ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί ακόμα να είναι σχετικά νωρίς όμως κάποια κομμάτια επένδυση αξίζουν να προστεθούν στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις.

Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν είναι ευκολότερο να δημιουργήσουμε σύνολα για την καθημερινότητα μας όμως υπάρχουν πολλές φορές που σε special occasions μπορεί να ''χαοθούμε'' και να μην είμαστε απόλυτα σίγουρες ποιο είναι το κατάλληλο outfit. Αναμφίβολα υπάρχουν go to κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για να μας διευκολύνουν αλλά και να μας χαρίσουν μία stylish εμφάνιση. Τα φορέματα είναι πάντα μία safe και πολύ καλή επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση και ιδιαιτέρως εάν είναι μία περίσταση η οποία μπορεί να απαιτήσει λίγο χρόνο για να σκεφτούμε τι θα βάλουμε.

Για τις special περιστάσεις του φθινοπώρου όπως και για τα events ή parties στα οποία πρόκειται να δώσεις το παρών, ανακαλύψαμε το ιδανικό go to φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Zara. Το αμάνικο midi φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη διαθέτει κάπα από πάνω και ανοιχτή πλάτη ενώ το κλείσιμο με κουμπί στην πλάτη δίνει μία έξτρα θηλυκή πινελιά.

Το φόρεμα από τη Zara που ξεχωρίσαμε

Στη νέα συλλογή της Zara ξεχωρίσαμε το φόρεμα που θα φοράς non stop στα φθινοπωρινά events
Εμπριμέ φόρεμα με κάπα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ