Follow us

Τα ωραιότερα looks της Meghan Markle από το ταξίδι στην Κολομβία

Η Meghan Markle φρόντισε να υπενθυμίσει στον κόσμο το κομψό της στιλ.

Τα ωραιότερα looks της Meghan Markle από το ταξίδι στην Κολομβία Splash News / Ideal Images

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Κολομβία μετά από επίσημη πρόσκληση της αντιπροέδρου της χώρας, Francia Márquez-Mina, δέχτηκε πολλές αμφισβητήσεις - κυρίως, από τους επικριτές του ζεύγους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν χάσει τη δικαιοδοσία να εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, και να συμπεριφέρονται ως μέλη της, ωστόσο αυτό το ταξίδι είχε το χαρακτήρα μίας ανεπίσημης βασιλικής περιοδείας. Και η Meghan Markle φρόντισε - με τη συχνότητα που άλλαζε εμφανίσεις σε κάθε σταθμό της επίσκεψής της- να υπενθυμίσει ότι μπορεί να μην είναι επισήμως royal, όμως το στιλ της ανταποκρίνεται άριστα στον ρόλο αυτό.

Η Meghan Markle στις τέσσερις μέρες που διήρκεσε το ταξίδι στην Κολομβία δημιούργησε εξαιρετικά κομψά looks που χαρακτηρίζονται από σύγχρονη ματιά και πολύ προσεγμένο ύφος, ακόμα και στις πιο casual περιστάσεις. Ξεχωρίσαμε κάποια από τα ωραιότερα:

Μέρα 1η

Με την άφιξή τους στην Μπογκοτά, την πρωτεύουσα της Κολομβίας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συναντήθηκαν με την αντιπρόεδρο Francia Márquez-Mina, η οποία θα τους συνόδευε και σε πολλές από τις επόμενες στάσεις τους στο ταξίδι αυτό. Για την περίσταση, η δούκισσα του Sussex είχε φορέσει ένα tailored γιλέκο και παντελόνι, και τα δυο σε navy blue απόχρωση, από τη συλλογή της Veronica Beard. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες σατέν γόβες Manolo Blahnik, διακριτικά κοσμήματα και την Loom bag L32 του brand Loro Piana.

Τα ωραιότερα looks της Meghan Markle από το ταξίδι στην Κολομβία

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ