Follow us

Τα 4 denim trends που θα μας απασχολήσουν το Φθινόπωρο 2024

Ποια jeans είναι τάση και πώς θα φορέσουμε τα denim κομμάτια.

Τα 4 denim trends που θα μας απασχολήσουν το Φθινόπωρο 2024 Splash News / Ideal Images

Καθώς αυτή είναι η εποχή που ξεκινάμε να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας, από το ενδιαφέρον μας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει μία κατηγορία πολύ σημαντική στο καθημερινό μας στιλ: τα denim. Τα denim trends της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024-25 περιλαμβάνουν μία επιστροφή - έκπληξη στα jeans και ένα στιλ που το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται διαρκώς στις τάσεις των τελευταίων σεζόν. Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά ποια είναι αυτά:

1. Skinny jeans

Η μεγάλη έκπληξη στην κατηγορία denim παντελόνια είναι ασφαλώς τα skinny. Από τη στιγμή που το εφαρμοστό τζιν παντελόνι έκανε την παρουσία του στην πασαρέλα ενός από τα πιο επιδραστικά brands της εποχής, τη Miu Miu, αρχίσαμε να λαμβάνουμε λίγο πιο σοβαρά ένα trend που έμοιαζε για καιρό ξεχασμένο στην εποχή του, τα 90s. Skinny jeans είδαμε επίσης στα runways του Balenciaga και του Bally να φοριούνται, μάλιστα, με τον "παλαιομοδίτικο" τρόπο όπου η over-the-knee μπότα καλύπτει τα μπατζάκια, ενώ έκαναν την εμφάνισή τους και στην ιδιαίτερη collection του Alexander McQueen.

Κι ενώ οι περισσότερες γυναίκες φαίνεται να αντιστέκονται σθεναρά στην ιδέα της επιστροφής σε γραμμές που τις καταπιέζουν, ωστόσο το skinny jean μοιάζει να θέλει να κερδίσει ξανά μία θέση στις τάσεις της μόδας ποντάροντας στην Y2K αισθητική που τόσο συναρπάζει τις νεότερες γενιές.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ