Follow us

Friendship goals | Η Βάσια Κωσταρά και η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξαν το ίδιο beach cover up

Το beachwear look που επέλεξαν και οι δύο φίλες για το μπάνιο τους

Friendship goals | Η Βάσια Κωσταρά και η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξαν το ίδιο beach cover up

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θέλουμε να αισθανόμαστε την ξεγνοιασιά της εποχής στα σύνολα μας τα οποία θέλουμε να είναι δροσερά και ανάλαφρα. Όσον αφορά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, εκεί είναι που πλέον δεν είναι επιθυμία το να φοράμε ανάλαφρα και ξέγνοιαστα outfits, αλλά ανάγκη. Για να δημιουργήσουμε ανάλαφρα, άνετα και ανέμελα σύνολα στην παραλία σημαντικό είναι να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε looks με ελαφριά υφάσματα σε καθαρές γραμμές που αφήνουν το σώμα ελεύθερο και δροσερό.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξουμε το μαγιό αλλά και το στιλ μας μέσω του beachwear look μας όπως και να αισθανθούμε όμορφα με το σύνολο μας παρόλο που πρόκειται να το βγάλουμε. Οι επιλογές για ένα stylish και ενημερωμένο beach style είναι ποικίλες για να διαλέξεις ανάλογα με το ποια ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το γούστο σου.

Η Βάσια Κωσταρά και η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνουν μία από τις πιο καλοκαιρινές επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας και αναμφίβολα και μία από τις πιο ανάλαφρες. Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες στην κοινή τους έξοδο στην παραλία επέλεξαν να φορέσουν τα μπικίνι τους τα οποία ήταν σε σκούρο μπλε χρώμα και να τα συνδυάσουν με παρεό μπλε χρώματος τα οποία επέλεξαν να δέσουν στη μέση τους ως φούστα.

Δες τα looks τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ