Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Το απόλυτα καλοκαιρινό αξεσουάρ που επιλέγει στις εμφανίσεις της

Το trend που θα μεταμορφώσει τα σύνολα σου

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou

Οι γυναίκες ψάχνουμε τρόπους να ανανεώσουμε τα looks μας, δηλαδή να κάνουμε μικρές αλλαγές για να μπορούμε να τα φοράμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Κάποιοι από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό στιλ σε ένα σύνολο μας είναι με την προσθήκη αξεσουάρ. Κρατώντας μία διαφορετική τσάντα, φορώντας διαφορετικά παπούτσια όπως και φορώντας κοσμήματα, καπέλα ή μαντήλια είναι αναμφίβολα κάποιοι από τους τρόπους που μπορούμε να "μεταμορφώσουμε" ένα outfit.

Τα statement μαντήλια βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο, γι' αυτό και είναι από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών κατά τους θερινούς μήνες. Έχουμε παρατηρήσει μία ενδιαφέρουσα τάση φέτος το καλοκαίρι στην οποία βλέπουμε τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities με προσεγμένο και ιδιαίτερο στιλ, να επιλέγουν να φορέσουν ένα μαντήλι στα μαλλιά τους ενώ αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει κι εσύ το συγκεκριμένο trend και στο street fashion στην καθημερινότητα σου.

Ανάμεσα σε άλλες, και η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει το εν λόγω trend επιλέγοντας ένα μαντήλι στα μαλλιά τόσο στις εμφανίσεις της στο νησί όσο και σε βραδινές εμφανίσεις της στην πόλη.

Παρακάτω οι εμφανίσεις της που μας χάρισαν έμπνευση

Κλέλια Ανδριολάτου | Το απόλυτα καλοκαιρινό αξεσουάρ που επιλέγει στις εμφανίσεις της
κλελια
κλελια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ