Follow us

Το cross body τσαντάκι από τη Zara που θα φοράς non stop το φθινόπωρο

Το τσαντάκι που θα επιλέγεις σε κάθε σου εμφάνιση

Τα street style looks από το Παρίσι γίνονται έμπνευση για το καλοκαιρινό σου στιλ Splash News / Ideal Images

Εάν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα αξεσουάρ της συλλογής μας με βάση αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο αλλά και αυτά τα οποία μας ευχαριστούν στο να τα συνδυάζουμε με διαφορετικά combos, σίγουρα πολλές από εμάς θα επιλέγαμε ομόφωνα τις τσάντες. Οι τσάντες πέρα από την πρακτική όπως και αναγκαία τους χρήση στη γυναικεία καθημερινότητα, μπορούν να μας προσφέρουν εύκολα και αβίαστα στιλιστικούς πόντους όπως και να διαμορφώσουν ολόκληρο το σύνολο μας ανάλογα με το ύφος τους.

Μία ωραία και κομψή τσάντα πάντα θα "τραβήξει” το βλέμμα μίας γυναίκας αφού κατανοεί σε τι βαθμό μπορεί να αλλάξει το στιλ και το outfit της. Οι τσάντες οι οποίες είναι κλασικές και η γραμμή, το χρώμα αλλά και το υλικό τους κατέχουν το διαχρονικό στοιχείο που αποζητάμε είναι αυτές τις οποίες μπορούμε ευκολότερα να χαρακτηρίσουμε επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας.

Η τσάντα που επιθυμούμε να ολοκληρώνει τα day to day looks μας, σημαντικό είναι να ταιριάζει εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, λειτουργώντας ως κομμάτι "πασπαρτού” ενώ ταυτόχρονα να αναβαθμίζει στιλιστικά το καλοκαιρινό σύνολο μας. Και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με την σωστή everyday bag.

Στη Zara ξεχωρίσαμε την cross body bag που θα αναβαθμίσει τα φθινοπωρινά σου looks αλλά μπορείς να φορέσεις και κάθε εποχή. Η cross body bag της Zara διαθέτει αποσπώμενα λουριά, το ένα στον ώμο από ύφασμα τύπου καμβά και το άλλο εφαρμοστό για πέρασμα χιαστί όπως και κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Η τσάντα από τη Zara

Το cross body τσαντάκι από τη Zara που θα φοράς non stop το φθινόπωρο
Τσάντα χιαστί, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ