Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε το πιο κομψό beach cover up που έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου

Το κομψό beach look της που μπορούμε να αντιγράψουμε με μεγάλη ευκολία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξουμε το μαγιό αλλά και το στιλ μας μέσω του beachwear look μας όπως και να αισθανθούμε όμορφα με το σύνολο μας παρόλο που πρόκειται να το βγάλουμε. Οι επιλογές για ένα stylish και ενημερωμένο beach style είναι ποικίλες για να διαλέξεις ανάλογα με το ποια ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το γούστο σου.

Τα κομμάτια από τα οποία συνθέτουμε τα beachwear looks μας είναι σημαντικά όχι μόνο για τη διάθεση μας, καθώς είναι ένα look το οποίο θέλουμε να μας αντιπροσωπεύει και να εκφράζει το στιλ μας, είναι σημαντικά και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την παραλία. Είναι αρκετές οι φορές όπου μετά την παραλία προκύπτει η επιθυμία για μεσημεριανό ή για ένα απογευματινό cocktail μετά τις βουτιές, σε αυτές τις περιπτώσεις ένα stylish beachwear look μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε ή να έχουμε άλλα ρούχα μαζί μας.

Η γκάμα επιλογών που έχουμε στα κομμάτια που διαλέγουμε για την παραλία είναι αρκετά μεγάλη και ποικιλόμορφη καθώς ανάμεσα σε άλλα μπορούμε να επιλέξουμε αέρινα φορέματα, denim σορτσάκια, μονόχρωμα ή statement κιμονό, αέρινα twin sets αλλά και loose πουκάμισα. Για ένα ανέμελο και άκρως καλοκαιρινό beachwear look εμπνευστήκαμε από τις προτιμήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα bikini σε έντονη κόκκινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο. Ένα πουκάμισο μπορείς να το φορέσεις όλη την ημέρα με το μαγιό σου για κάθε πιθανή περίσταση.

Δες την εμφάνισή της

Πουκάμισο βαμβακερό με κέντημα, Mango

Λινό πουκάμισο, Zara

Πουκάμισο Oxford, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ